Lasten lantionpohjan fysioterapia

Lasten lantionpohjan fysioterapiasta hoitoa ja tukea lapselle ja perheelle

Lasten lantionpohjan fysioterapia tukee lasta ja hänen läheisiään suolen ja rakon toiminnan häiriöiden yhteydessä. Sen tavoitteena on helpottaa lapsen oloa ja saada arki toimivaksi. 

Lasten lantionpohjanterapiassa lisäämme lapsen ja perheen tietoa aiheeseen liittyen ja hälvennämme vääristyneitä uskomuksia. Ohjaamme suoliston sekä virtsarakon toimintaa vessarytmin, vessaergonomian, riittävän päivittäisen nestemäärän sekä kuidunsaannin avulla.

Tarvittaessa arvioimme perusliikkumista, lievitämme lihaskireyksiä sekä käytämme TNS-hoitoja.  Annamme tietoa vammaistuen hakemisessa liittyen yökasteluun.

Syitä hakeutua lasten lantionpohjan fysioterapiaan

  • Ummetus ja/tai tuhriminen 

  • Päivä- ja/tai yökastelu 

  • Vaippaan kakkaaminen 

  • Tihentynyt virtsaamistarve 

  • Virtsan –ja/tai ulosteenkarkailu 

  • Lantion alueen kiputilat

Varaa aika asiantuntijalle

Mehiläinen Tutoriksen fysioterapeutit ovat erikoistuneet hoitamaan lasten lantionpohjan häiriöitä, olette lämpimästi tervetullut vastaanotollemme!
Varaa aika täältä!

Tällä hetkellä lasten lantionpohjan fysioterapiapalveluita tarjoavat:

Tampere/Pirkanmaa:

Hanna Jokinen, äitiysfysioterapeutti, lantionpohjan fysioterapeutti, lasten lantionpohjan fysioterapeutti, p. 050 597 7368, hanna.jokinen2@mehilainen.fi 

Janika Korpela, lasten fysioterapeutti, lasten lantionpohjan fysioterapeutti, p.040 125 6760, janika.korpela@mehilainen.fi