Mehiläinen Tutoris työpaikkana

Meillä on elämä tehtävänä

Tervetuloa työskentelemään kuntoutuspalveluita tarjoavaan Mehiläinen Tutorikseen. Olemme osa Mehiläinen-konsernia.

Meillä työskentelee noin 220 puheterapeuttia, toimintaterapeuttia ja fysioterapeuttia sekä hallinnon henkilökuntaa ympäri Suomen Rovaniemeltä Helsinkiin, 22 aluekeskuksen alueella. Yrityksemme on syntynyt innostuksesta kehittää kuntoutusalalle uusia hyviä käytäntöjä ja tehokkaita toimintatapoja. Mehiläinen Tutoris työpaikkana tarjoaa kuntoutusalan ammattilaiselle loistavan mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kuntoutusalaa.

Tarjoamme korkeatasoisia, vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille ja muille tahoille kuten Kelalle, keskussairaaloille, kunnille, vakuutusyhtiöille, yhdistyksille ja yrityksille. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana.

Olemme moniammatillinen, vaativan kuntoutuksen ammattilaisten yhteisö. Asiantuntijoidemme keskinäinen yhteistyö niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin on korvaamatonta ja asiakkaidemme kuntoutus yhteisöllistä ja tehokasta.

Lue lisää: Mehiläinen Tutoriksen arvot

Mukana kaiken ikäisten asiakkaidemme arjessa

Toteutamme yhteisöllistä Startti-Matka-Pysäkki -kuntoutusta kaikkien asiakkaidemme kanssa. Asiakkaina meillä on lapsia, nuoria, aikuisia ja ikäihmisiä eri puolilta maata, kasvokkain ja etänä. Suurin asiakasryhmä ovat Kelan lähetteillä kuntoutukseen saapuvat asiakkaat, joiden kuntoutusjaksot ovat usein pitkiä, vuosia jatkuvia vaativan kuntoutuksen asiakassuhteita. Valtaosa meidän asiakkaista on lapsia ja nuoria.

Yhteisöllistä kuntoutusta välimatkoista välittämättä

Lähtökohtana kaikessa kuntoutustyössämme on, että kuntoutus on osa elämää, ei vain erillinen tehtävä tai toimintatuokio. Toteutamme kuntoutusta yhteisöllisesti eli mahdollisimman pitkälti asiakkaidemme arkiympäristöissä, kuten kouluissa, päiväkodeissa, työpaikoilla tai kodeissa. Näin myös kuntoutujan lähipiiri voi osallistua kuntoutukseen ja harjoitteet siirtyvät suoraan asiakkaamme arkeen. Asiakkaat voivat halutessaan tulla terapiakäynneille myös vastaanotoille.

Teemme paljon kuntoutusta myös kokonaan etäkuntoutuksena tai hybridikuntoutuksena, jolloin osa terapioista toteutetaan kasvokkain ja osa etänä. Tutoris on kehittänyt oman etäkuntoutuskoulutuksen, jonka suorittamalla työntekijä on valmis tuottamaan laadukasta kuntoutusta myös etänä. Näin varmistamme tuottamamme palvelun tasalaatuisuuden.

 

Paras mahdollinen tapa elää, olla ja työskennellä

Koko henkilöstön työhyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja panostamme siihen paljon. Työtäsi tukevat kokeneet kuntoutusalan esihenkilöt,  moniammatillinen tiimi sekä huippu hallinnon väki. Tasavertainen ja avoin työyhteisömme antaa sekä vastuuta että vapautta!

Panostamme hyvinvointiin, työssä viihtymiseen ja vapaa-aikaasi kunnioittavaan työrytmiin. Tutoris tarjoaa työntekijöilleen muun muassa tunti liikuntaa viikossa työajalla ja joustavat mahdollisuudet toteuttaa työtä niin, että se kunnioittaa työntekijän muuta elämää.

Terapeutin työ on pääosin itsenäistä ja liikkuvaa työtä, mutta Mehiläinen Tutoriksessa työtä tehdään myös moniammatillisesti ja työparityöskentelynä, jolloin saman asiakkaan terapiakäynneillä voi olla yhtä aikaa esimerkiksi fysioterapeutti ja toimintaterapeutti. Esihenkilötyöhön panostetaan ja esihenkilöitä koulutetaan säännöllisesti. Väestöliitto palkitsi vuonna 2016 ja 2018 Tutoriksen perheystävällisenä työpaikkana.

Meillä Mehiläinen Tutoriksessa saat monipuolisen työnkuvan ja pääset kehittämään osaamistasi huipputiimeissä, jossa työtä tehdään aina laatu edellä.
Työuraasi räätälöimme sinulle sopivaksi kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kouluttautumismahdollisuuksia, ison talon loistavat edut ja osaamisen, pienten tiimien fiiliksen ja joustavuuden sekä erilaisia tukimuotoja, jotta sinä voit tehdä työtäsi motivoituneena.

Tärkeimmät työsuhde-edut

Tarjoamme

  • Kilpailukykyisen palkan ja bonusjärjestelmän.
  • Liukuvan työajan, joka tarjoaa joustavuutta työsuunnitteluun. Sinulla on mahdollisuus myös lyhennettyyn työaikaan.
  • Mehiläinen Tutoriksen etäkoulutuksen ja -sertifikaatin etäkuntoutuksen laadukkaaseen toteuttamiseen.
  • Kouluttautumismahdollisuuksia, Mehiläisen digitaalisen perehdytys- ja oppimisympäristön ja kattavan perehdytyksen, jossa on mukana esihenkilön ja henkilökohtaisen mentorin tuki.
  • Mahdollisuuden työskennellä vapaasti asuinpaikasta riippumatta, jolloin tarjoamme sinulle lähimmän toimipaikan sen perusteella missä asut.
  • Kilometrikorvaukset asiakastyömatkoista. Meillä asiakastyömatkat ovat työaikaa.
  • Liikuntatunti työajalla (kokoaikaisilla)
  • Mehiläisen erinomaiset työntekijäedut (mm. kattava Mehiläisen työterveyshuolto, hammashuolto, laajat Edenred-edut sekä paljon alennuksia ja etuja eri yhteistyökumppaneilta)
  • Mehiläinen Tutoriksen tapaturmavakuutuksen.
  • Joustava työn aloituksen sopimuksen mukaan.

Tutustu avoimiin puhe- ja toimintaterapeutin työtehtäviin.

Tutustu avoimiin fysioterapeutin työtehtäviin.

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä.
Jos tunnet samoin, tule meille töihin.