FootBalance

Apua jalkaongelmiin yksilöllisillä tukipohjallisilla

FootBalance-tukipohjalliset tarjoavat vaivattoman tavan puuttua jalan virheasentoihin, jotka voivat vaikuttaa koko kehoon. FootBalance-pohjalliset muotoilee sinulle aina fysioterapeutti tekemänsä jalka-analyysin pohjalta.

FootBalance mahdollistaa jalka-analyysina yksilöllisten pohjallisten muotoilun nopeasti ja vaivattomasti.

Tukipohjallisten patentoitu dynaaminen ydin aktivoi jalan lihakset toimimaan oikein. Pohjallisilla voidaan paitsi korjata virheasentoja myös ennaltaehkäistä niitä.

Tukipohjallinen estää

  • jalan keskiosan kipuja
  • akillesjänteen vaivoja
  • penikkatautia
  • polven sisäpuolen kipuja
  • lonkan limapussitulehduksia

FootBalance Medical -ratkaisu vain ammattilaisilta

Hyödynnämme FootBalancen Medical -mallistoa, joka on suunniteltu fysioterapeuttiseen analysointiin.

Medical-tukipohjalliset poikkeavat esimerkiksi urheiluliikkeissä myytävistä pohjallisista muokattavuutensa, kiilattavuutensa ja tukilevyjensä jäykkyyden ansiosta.

Tärkein ero on kuitenkin se, että FootBalance Medical -tukipohjalliset muotoilee fysioterapeutti, joka tekee jalka-analyysin aina ennen muotoilua. Lopputuloksena ovat erittäin laadulliset ja yksilölliset pohjalliset muun muassa parantamaan iskunvaimennusta ja vähentämään kipua ja virheellistä kuormitusta.

Jokapäiväiseen käyttöön kaikkiin kenkiin

Tukipohjalliset sopivat jokapäiväiseen käyttöön kaikkiin kenkiin: arkikenkiin, juhlakenkiin, urheilujalkineisiin, monoihin ja rullaluistimiin. Pohjallisia on saatavana eri jäykkyyksillä ja erilaisilla iskunvaimennuksilla. Lisäksi niihin on saatavana erilaisia kiiloja ja vahvikkeita.

Voit myös käyttää tukipohjallisia, vaikket kärsisikään jalkaongelmista. Pohjallisen avulla saat jalkineet istumaan paremmin, jolloin jalkasi jaksavat paremmin esimerkiksi läpi uuvuttavan työpäivän.

Kokeile FootBalance-pohjallisia

  1. Fysioterapeutti tekee sinulle nopean ja maksuttoman jalka-analyysin. Sen aikana käydään läpi muun muassa jalkasi ominaisuudet ja mahdolliset ongelmat.
  2. Analyysin jälkeen fysioterapeutti muotoilee sinulle mahdollisimman hyvin sopivat FootBalance-tukipohjalliset. Saat testata pohjallisia ja niiden istuvuutta heti.
  3. Jos päätät ostaa pohjalliset, maksat vain pohjallisten hinnan. Hintaan vaikuttavat pohjallisten ominaisuudet.
  4. Jos tukipohjallinen aiheuttaa myöhemmin ongelmia, voit tuoda sen meille takaisin uudelleenmuotoiluun. Pohjallisilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu.

Hyvä tietää jalan asennoista

Neutraali jalan asento. Neutraali jalkatyyppi tarkoittaa sitä, että nilkat ovat suorassa linjauksessa ja paino jakautuu tasaisesti koko jalkapohjalle.

Ylipronaatio. Ylipronaatiossa nilkka on kääntynyt ylikorostuneesti sisäänpäin eikä paino jakaudu tasaisesti koko jalkapohjalle.

Voimakas ylipronaatio. Voimakkaasti ylipronaatiossa nilkka on kääntynyt voimakkaasti sisäänpäin ja paino on jalan sisäsyrjällä.

Supinaatio

Supinaatiossa nilkat ovat kääntyneet ylikorostuneesti ulospäin ja paino on jalan ulkosyrjällä.