PROhieronta

PROhieronta kehon rentouttamiseen

Hieronta on ikivanha perinteinen hoitomuoto. Se tarkoittaa käsin tehtävää pehmeiden kudosten liikkuvaa muokkausta. Tutoriksen PROhieronta on ammattimaista kehonhuoltoa. Voit itse valita mieleisesi hieronnan lajin.

Hieronta on hyvä tapa laukaista stressin aiheuttamia lihasten jännitystiloja. Siinä lihasten muokkaaminen yhdistyy yleiseen mielen ja vartalon rentoutukseen.

Hierontaan voi tulla milloin vain, kunhan ei ole flunssassa tai muuten kipeänä. Hieronnan vaikutuksesta keho rentoutuu, lihasten toiminta helpottuu ja palautuminen nopeutuu. Hieronta poistaa myös stressiä.

Hieronnasta löydät apua mm. kun

 • kärsit niska-, selkä- tai hartiasäryistä
 • haluat palautua nopeammin urheilusuorituksen jälkeen
 • haluat nopeuttaa vammasta toipumista
 • lihaksesi ovat jännittyneet tai kärsit jännityspäänsärystä
 • kärsit unettomuudesta
 • niveltesi liikeradat ovat supistuneet
 • haluat rentoutua tai hemmotella itseäsi
 • tarvitset lievitystä stressiin

PROhieronta tekee päivästäsi paremman

Hengähdä hetkeksi ja anna Tutoriksen koulutetun PROhierojan hieroa lihaskivut ja -kireydet pois kehostasi.

Valitse sinulle sopiva PROhieronta. Tarjoamme

 • klassista hierontaa
 • urheiluhierontaa
 • lempeää hemmotteluhierontaa.

Kaikki hierojamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia ja koulutettuja hierojia.

PROklassinen

Klassinen hieronta rentouttaa lihaksia, lievittää kipuja sekä parantaa lihasten kimmoisuutta ja liikkuvuutta. Hieronta antaa hyvänolontunnetta ja lievittää stressiä. Klassisen hieronnan voimakkuus pyritään asettamaan asiakkaalle sopivalle tasolle.

Hoidossa muokataan ja rentoutetaan lihaksia sekä elvytetään nestekiertoa eri voimakkuuksilla. Hankaus muokkaa ja venyttää lihaksia eri suuntiin, pusertelu lisää joustavuutta. Lisäksi käytetään ravistuksia, taputuksia ja täristysotteita.

Klassinen hieronta sopii lähes kaikille iästä riippumatta. Kun on kipeänä, hieronta on syytä jättää tekemättä tai siitä kannattaa keskustella lääkärin kanssa.

PROurheilu

Säännöllinen harjoittelu kuormittaa urheilijan ja kuntoilijan lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä. Urheiluhieronta auttaa lihaksia toipumaan rasituksesta nopeammin, ennaltaehkäisee vammoja ja mahdollistaa tehokkaamman harjoittelun.

Urheiluhieronnassa käytetään tarkempia otteita esimerkiksi lihasten lähtö- ja kiinnittymisalueiden tai arpikudoksen hoitoon. Hieroja saattaa myös venyttää pinnallisia lihaskalvoja tai lievittää kipua painallus- eli triggerpistehieronnalla.

Urheiluhieronta sopii kilpa- ja kuntourheilijoiden lisäksi kaikille, joiden lihakset joutuvat työssä koville.

Lymfaterapia on tehokas turvotusten hoitomuoto. Turvotukset ovat yleisiä alaraajoissa.

PROhemmottelu

Rentouttava hemmotteluhieronta on kiireisen työpäivän ihana päätös tai esimerkiksi juhlapäivän kruunaava hoitomuoto. Hemmotteluhieronta on miellyttävän tuntuista, sivelyottein tehtyä laaja-alaista hierontaa, joka rentouttaa ja poistaa stressiä.

Hemmotteluhieronta sopii niin miehelle kuin naiselle ja myös raskaana oleville. Se on myös loistava lahjaidea vaikka puolisolle merkkipäivänä. Lahjakortit verkkokaupastamme!

PROhieronta-ajan voi tilata verkosta. Palvelemme Maakuntakatu 13 Rovaniemi ja Valtakatu 21-23 Kemi.