Tutoris

TUTORIS LUKUINA

  • 14 Aluekeskusta
  • 280 Työntekijää
  • 4,2/5 Työhyvinvointi
  • 4200 Kuntoutettua asiakasta vuonna 2018
  • 4,8/5 Asiakastyytyväisyys

Tutoris Oy on suomalainen valtakunnallinen kuntoutus- ja hoivapalveluita tarjoava yritys.

Tutoris tuottaa puhe-, toiminta-ja fysioterapiapalveluita kaiken ikäisille ja hoivapalveluita ikäihmisille. Aluekeskukset löytyvät Lapista, Meri-Lapista, Pohjois-Pohjanmaalta, Kainuusta, Keski-Pohjanmaalta, Pohjanmaalta, Pohjois-Savosta, Uudeltamaalla, Pirkanmaalta, Keski-Suomesta, Etelä-Savosta, Pohjois-Karjalasta, Kanta-Hämeestä ja Lounais-Suomesta. Tutoriksessa työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 280 kuntoutus- ja hoiva-alan ammattilaista.

Korkealaatuisia kuntoutus- ja hoiva-alan palveluita tuotetaan sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille ja alan ammattilaisille, kuten esimerkiksi Kansaneläkelaitokselle, kunnille, keskussairaaloille, vakuutusyhtiöille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Tutoriksessa testataan ja tutkitaan kehittyvän teknologian myötä jatkuvasti kevyempiä, vaikuttavampia ja kustannustehokkaampia toimintatapoja.

Yksi tärkeimmistä tavoitteista on, että Tutoris on maailman paras työpaikka kaikille tutoreille. Tähän tähtää Unelmatiimi-hanke, jonka avulla tiimit saavat itse luoda itselleen parasta mahdollista tapaa elää, olla ja työskennellä. TutorisOsaamon avulla työntekijä voi kehittää omaa osaamistaan koko työuran ajan ja huolehtia omasta työhyvinvoinnistaan.

Tutoris on alallaan pioneeri ja on tuonut kuntoutukseen uudenlaisen Startti-Matka-Pysäkki® -toimintamallin, jossa palvelut suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä tilaajien ja palveluiden käyttäjien kanssa näiden omissa ympäristöissään.

Tutoris on valittu Suomen parhaaksi ja Euroopan 15. parhaimmaksi työpaikaksi. Vuonna 2016 Tutoris sai Perheystävällinen työpaikka –palkinnon ja vuonna 2018 Tutorikselle myönnettiin ensimmäisenä kuntoutusalan yrityksenä Suomessa Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnus.  Yritys on menestynyt myös Suomen Vahvimmat -tutkimuksissa. Yritykselle on myönnetty Suomalaista palvelua – avainlipputunnus.

Tutoriksen arvot

Avoimuus
Luotettavuus
Inhimillisyys
Luovuus
Yhteisöllisyys ja toiminnallisuus

Tutoriksen yhteiskunnallinen vastuu

Tutoris Oy käyttää suurimman osan voitostaan toimintansa ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen sekä lahjoittaa vuosittain osan voitostaan yhteiskunnallisiin avustuskohteisiin. Osa voitoista ohjataan suoraan henkilöstön kattavaan bonusjärjestelmään, tyhytoimintaan sekä Osaamoon.

Lapsiperheiden ja nuorison tukemiseksi on mm. järjestetty ilmaiskonsertteja. Nuorten ja lasten unelmien puolesta on esiintynyt Signmark ja  kehitysvammaisten itsenäisyyden ja ennakkoluulojen hälventämiseksi Pertti Kurikan nimipäivät. Yrityksellä on Plankummilapsi ja kummiurheilijoita, joiden toimintaa tuetaan. Yritys järjestää ajoittain myös kaikille avoimia hyvinvointi-iltapäiviä ja erityisryhmille liikuntapäiviä. Vuonna 2017 Tutoris Oy tarjosi sadalle suomalaiselle lapselle mahdollisuuden osallistua R- ja S-kouluun ilmaiseksi.

Yritys tarjoaa ympärivuotisesti harjoittelu- ja työkokeilupaikkoja niin alan opiskelijoille kuin omaa alaa vasta miettiville/etsiville henkilöille. Kesätöihin työllistetään runsaasti eri alojen opiskelijoita.

Yrityksessä tuetaan suomalaista koulutusta ja kehitystä myös laajemmin. TutorisRahasto myöntää Turun, Åbon, Tampereen, Helsingin ja Oulun yliopistojen logopedian laitoksille stipendejä ja apurahoja, jotta puheterapiapula vähenisi. Rahaston lisäksi yrityksessä tuetaan myös jatko-opintojen tekijöitä.

Tutoris on mukana sote-uudistuksessa verkottumalla sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa ja osallistuu aktiivisesti alueellisiin/maakunnallisiin kehitys- ja kokeiluhankkeisin.

Tutori-asiakaslehti

AjankohtaistaBlogi