Virtuaalitiimi

Käytämme virtuaalitodellisuutta osana

puhe-, toiminta- ja fysioterapiajaksoja.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme kokemuksistamme

tai ota yhteyttä yhdessa@tutoris.fi.

TUTORIS ERIKOISKUNTOUTUKSEN VIRTUAALIKUNTOUTUSTIIMI

 • Seija Leutola

  toimintaterapeutti, aluepäällikkö
  0400 139 237

  LISÄTIETOJA

  Seija Leutola

  toimintaterapeutti, aluepäällikkö
  0400 139 237


  Toimin aluepäällikkönä Lapin ja Meri-Lapin aluekeskuksissa. Olen pitkänlinjan toimintaterapeutti. Asiakkaitani ovat muun muassa nuoret ja aikuiset aivovammakuntoutujat, neurologiset asiakkaat, käden kuntoutusasiakkaat ja työterveyshuollon toimintaterapia-arviointi asiakkaat.  Nuorten ja aikuisten lisäksi asiakkaitani ovat ikäihmiset ja työskentelen ikäihmisten kotikuntoutuksessa. Olen hankkinut täydennyskoulutusta mm. kouluttautumalla ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi, minulla on Bobath koulutus, olen suorittanut työterveyshuollon pätevöittävän koulutuksen ja perusopinnot kuntoutustieteistä.

 • Sanna-Kaisa Domingos De Lima

  Toimintaterapeutti
  040 686 4450

  LISÄTIETOJA

  Sanna-Kaisa Domingos De Lima

  Toimintaterapeutti
  040 686 4450


  Työskentelen tällä hetkellä Rovaniemen ja Tervolan alueella. Asiakasryhmäni koostuu lapsista, nuorista ja aikuisista. Olen käynyt Käden kuntoutus lisäkoulutuksen ja tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi.

 • Toni Jääskeläinen

  Fysioterapeutti
  040 849 3440

  LISÄTIETOJA

  Toni Jääskeläinen

  Fysioterapeutti
  040 849 3440


  Työskentelen Oulun toimipisteissä fysioterapeuttina. Asiakaskuntani koostuu tuki- ja liikuntaelinongelmaisista sekä neurologisista asiakkaista. Erikoistun ortopediseen manuaaliseen terapiaan (OMT-erikoistuva 2016-2018).

  Aiemmasta erikoistumisesta minulla on Mulligan Practitioner sertifikaatti (CMP). Osaaminen ja kiinnostuksen kohteet: alaraaja- sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapia. Lisäkoulutuksia mm. Askelklinikoiden MiniPofy 1 & 2 alaraajakoulutus, Mulligan tekniikat, ortopedisten leikkausten jälkeiset hoitoprotokollat sekä muut lukuisat TULES-koulutukset.

 • Hanna Hellman

  Fysioterapeutti
  044 726 0317

  LISÄTIETOJA

  Hanna Hellman

  Fysioterapeutti
  044 726 0317


  Olen erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan ja asiakkaani koostuvat pääosin aikuisista neurologisista kuntoutujista. Minulla on kokemusta ja kiinnostusta myös lasten fysioterapiasta. Osaan tukivittomat ja viittomakielen sormiaakkoset sekä kuvakommunikaation menetelmiä.  Olen suorittanut fysioterapian ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon hyvinvointiteknologian koulutusohjelmassa. Teknisavusteinen kuntoutus on omaa osaamisaluettani ja vastaan teknisavusteisista kävely- ja tasapainoharjoittelun pienryhmistä.

 • Petra Peltoniemi

  Fysioterapeutti
  044 726 0316

  LISÄTIETOJA

  Petra Peltoniemi

  Fysioterapeutti
  044 726 0316


  Olen neurologiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Tällä hetkellä kouluttaudun Hyvinvointiteknologian osaajaksi (YAMK). Olen työskennellyt Pirkanmaalla yli 10 vuoden ajan ja kokemusta on karttunut monista neurologisista sairauksista. Erityisvahvuuksista mainittakoon hengitysfysioterapia. Lisäksi toimin etäkuntoutuksen vastuuhenkilönä.