Tutoris Uudenmaan Erikoiskuntoutus

PALAA EDELLISELLE SIVULLE

Hae terapiaan tai soita p. 040 630 3032

Olemme Kelan palveluntuottaja.

Tutoris Oy

Uudenmaan Erikoiskuntoutus
Tenholantie 10
00280 HELSINKI
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@tutoris.fi
yhdessa@tutoris.fi

 

Uudenmaan alueella toimimme seuraavilla paikkakunnilla

Espoo, Fiskari, Helsinki, Hyvinkää, Karjaa, Karjalohja, Kerava, Kirkkonummi, Lahti, Lohja, Loviisa, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Riihimäki, Sipoo, Vantaa ja Vihti

PUHETERAPEUTIT

 • Maija Talvi

  Aluepäällikkö, puheterapeutti
  044 712 1904

  LISÄTIETOJA

  Maija Talvi

  Aluepäällikkö, puheterapeutti
  044 712 1904


  Asiakastiedustelut Uusimaa.

   

  Aluepäällikön roolissa vastaan mm. alueen asiakas- ja sopimusasioista, osallistun kilpailutuksiin ja toimin tiimiläisten lähiesimiehenä.

  Puheterapeuttina työskentelen Espoon, Helsingin ja Vantaan sekä lähikuntien alueella. Kuntoutan aikuisneurologisia asiakkaita sekä lapsia, joilla on erilaisia puheen, kielen kehityksen ja vuorovaikutuksen pulmia. Olen hankkinut täydennyskoulutusta mm. afasiakuntoutukseen, puhemotoriikkaan ja syömispulmiin (OPT 1 ja 2 + Feeding, PROMPT), leikkiin ja luontointerventioiden hyödyntämiseen liittyen. Olen suorittanut etäkuntoutussertifikaatin ja teen mielelläni myös etäkuntoutusta.

 • Minna Andersson

  Puheterapeutti
  044 755 3572

  LISÄTIETOJA

  Minna Andersson

  Puheterapeutti
  044 755 3572


  Toimin puheterapeuttina Länsi-Uudenmaan alueella. Kuntoutan pääasiassa lapsia, joilla on erilaisia puheen ja kielenkehityksen häiriöitä. Osaamiseeni kuuluvat myös arvioinnit. Osaamistani olen päivittänyt vuosien varrella säännöllisesti erilaisissa täydennyskoulutuksissa.

 • Liisa Husu

  Puheterapeutti
  040 640 4024

  LISÄTIETOJA

  Liisa Husu

  Puheterapeutti
  040 640 4024


  Työskentelen puheterapeuttina Uudenmaan alueella. Kuntoutan pääasiassa lapsia ja nuoria, joilla on erilaisia kielen, puheen tai kommunikoinnin vaikeuksia. Lisäksi kuntoutan myös aikuisneurologisia asiakkaita. Kokemusta minulla on erityisesti afasian, dysartrian sekä aivovammojen jälkitilojen kuntoutuksesta. Olen suorittanut etäkuntoutussertifikaatin.

 • Emmi-Lotta Laine

  Puheterapeutti
  040 143 2200

  LISÄTIETOJA

  Emmi-Lotta Laine

  Puheterapeutti
  040 143 2200


  Työskentelen puheterapeuttina Helsingin ja Vantaan alueella. Kuntoutan lapsia, joiden diagnoosina on esimerkiksi kielellinen erityisvaikeus, autismin kirjon häiriö tai kehitysvamma. Olen lisäkouluttautunut oraalimotoriikan ja syömispulmien kuntoutukseen (OPT 1 ja 2, OPT Feeding) sekä äänteellisten pulmien kuntoutukseen. Olen suorittanut etäkuntoutussertifikaatin ja teen erittäin mielelläni myös etäkuntoutusta.

 • Paulina Nummelin

  Talterapeut/puheterapeutti
  044 712 1907

  LISÄTIETOJA

  Paulina Nummelin

  Talterapeut/puheterapeutti
  044 712 1907


  Työskentelen puheterapeuttina Espoossa, Kirkkonummella ja Helsingissä. Kuntoutan sekä suomen- että ruotsinkielisiä asiakkaita, pääosin lapsia, joilla on todettu eritasoisia kielenkehityksen erityisvaikeuksia. Olen kouluttautunut mm. OPT- ja PROMPT- menetelmien käyttöön.

  Jag arbetar som talterapeut i Kyrkslätt, Esbo och Helsingfors. Jag arbetar främst med barn med specifika språkliga svårigheter. Jag har vidareutbildat mig bland annat i OPT och PROMPT. Jag är tvåspråkig och ger talterapi på både svenska och finska.

 • Saara Peteri

  Puheterapeutti
  040 631 5299

  LISÄTIETOJA

  Saara Peteri

  Puheterapeutti
  040 631 5299


  Työskentelen puheterapeuttina Uudenmaan alueella. Kuntoutan ja arvioin pääasiassa aikuisneurologisia asiakkaita. Kokemusta minulla on erityisesti afasian, dysartrian sekä aivovammojen jälkitilojen kuntoutuksesta. Lisäksi kuntoutan lapsia ja nuoria, joilla on erilaisia kielen, puheen tai kommunikoinnin häiriöitä ja vaikeuksia.

 • Hanna Yli-Kerttula

  Puheterapeutti
  040 179 3150

  LISÄTIETOJA

  Hanna Yli-Kerttula

  Puheterapeutti
  040 179 3150


  Toimin puheterapeuttina pääkaupunkiseudulla. Kuntoutan lapsia, joilla on erilaisia puheen ja kielen kehityksen tai vuorovaikutuksen pulmia. Olen hankkinut lisäkoulutusta oraalimotoriikan arviointiin ja kuntoutukseen (OPT tasot 1 ja 2+feeding sekä Sensory Motor Approach to Apraxia of Speech, PROMT introduction) sekä autisminkirjon häiriöiden kuntoutukseen. Lisäksi olen suorittanut etäkuntoutussertifikaatin.

   

 • Tuuli Moisanen

  Puheterapeutti
  050 472 8660

 • Heli Soini

  Puheterapeutti
  040 672 9662

 • Henna Kivikari

  Puheterapeutti
  050 598 2179

  LISÄTIETOJA

  Henna Kivikari

  Puheterapeutti
  050 598 2179


  Toimin puheterapeuttina Uudenmaan alueella. Arvioin ja kuntoutan aikuisneurologisia asiakkaita, joilla on kielellisiä, puhemotorisia tai syömisen ja nielemisen ongelmia. Otan mielelläni vastaan myös ääniasiakkaita. Lisäksi kuntoutan lapsia, joilla on kielenkehityksen tai puhemotoriikan pulmia. Terapian toteutus onnistuu myös etäyhteyksin. Minulla on DPNS-sertifikaatti aikuisten nielemisen arviointiin ja kuntoutukseen ja OPT (Oral Placement Therapy) tasojen 1-3 osaaminen lasten ja aikuisten puhemotoriikan ja syömisen kuntoutukseen ja arviointiin. Muita koulutuksia löytyy mm. afasian ja apraksian aihealueilta.

 • Kirsi Kahela

  Puheterapeutti
  050 477 5571

  LISÄTIETOJA

  Kirsi Kahela

  Puheterapeutti
  050 477 5571


  Työskentelen toimintaterapeuttina Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. Kuntoutan aikuisneurologisia asiakkaita, ääniasiakkaita sekä lapsia, joilla on puheen ja kielen kehityksen ja/tai vuorovaikutuksen pulmia tai puhemotorisia vaikeuksia. Suunnittelen ja suosittelen puhetta korvaavaa kommunikaatiota sekä aikuisille että lapsille. Teen mielelläni myös etäterapiaa. Erityisenä terapian alueena toteutan koira-avusteista puheterapiaa työnäytön (Kasvatus- ja kuntoutuskoirat ry.) suorittaneen koiran kanssa. Lisäksi olen suorittanut ratkaisukeskeisen psykoterapian opinnot, joita hyödynnän työssäni, samoin kuin draamapedagogian opintojani

TOIMINTATERAPEUTIT

 • Riikka Luo

  Toimintaterapeutti
  040 481 9660

  LISÄTIETOJA

  Riikka Luo

  Toimintaterapeutti
  040 481 9660


  Toimin toimintaterapeuttina Tutoris Uudenmaan Erikoiskuntoutuksessa. Työskentelen kaikenikäisten asiakkaiden parissa ja minulla on erityisosaamista psykiatrian ja lastensuojelun asiakkaiden kanssa tehdystä työstä. Kuvataiteilijan koulutukseni myötä voin hyödyntää luovia menetelmiä toimintaterapiassa. Olen suorittanut voimauttavan valokuvauksen opinnot sekä saanut lisäkoulutusta väkivaltaa kokeneiden asiakkaiden kohtaamiseksi.

 • Heidi Kaukinen

  Toimintaterapeutti
  050 477 3828

  LISÄTIETOJA

  Heidi Kaukinen

  Toimintaterapeutti
  050 477 3828


  Toimin Kanta-Hämeen sekä pohjoisen Uudenmaan alueella lasten ja nuorten toimintaterapeuttina. Toimintaterapiaa toteutan asiakkaan arjen eri ympäristöissä. Minulla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, sekä psyykkisesti oireilevien nuorten arjen toimintojen tukemisesta. Minulla on useita ammatillisia lisäkoulutuksia, joiden kautta olen tukenut ja kehittänyt osaamistani erilaisten asiakaskuntien kanssa.

Uudenmaan erikoiskuntoutus, Lahden toimipiste

Ahjokatu 4 A, 4krs.
15800 Lahti

 • Niina Suurinkeroinen

  Toimintaterapeutti
  050 477 4957