Tutoris Pohjois-Savon Erikoiskuntoutus

PALAA EDELLISELLE SIVULLE

Tutoris Oy

Pohjois-Savon Erikoiskuntoutus

Käyntiosoite:
Microkatu 1 (M-osa aulapalvelut)
70210 KUOPIO

Postiosoite:
PL 1199
70211 KUOPIO

yhdessa@tutoris.fi

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@tutoris.fi

Voit tehdä ilmoituksen kuntoutustarpeesta lomakkeellamme.

Pohjois-Savon alueella toimimme seuraavilla paikkakunnilla

Iisalmi, Kaavi, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Nilsiä, Pielavesi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Varkaus, Varpaisjärvi ja Vehmersalmi

 • Marika Kankkunen

  Aluepäällikkö, toimintaterapeutti
  044 561 6026

  LISÄTIETOJA

  Marika Kankkunen

  Aluepäällikkö, toimintaterapeutti
  044 561 6026


  Asiakastiedustelut Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi.

  Toimintaterapeutti (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja.

  Toimin aluepäällikkönä Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Suomen alueilla toimien yhteyshenkilönä alueiden kuntoutusasikas- ja sopimusasioissa. Työskentelen myös toimintaterapeuttina Pohjois-Savon alueella. Asiakasryhmä ovat pääasiassa lapset ja jonkin verran neurologisia kuntoutujia.

 • Laura Ikonen

  Puheterapeutti
  040 589 6020

  LISÄTIETOJA

  Laura Ikonen

  Puheterapeutti
  040 589 6020


  Työskentelen puheterapeuttina Pohjois-Karjalan alueella (Joensuu, Kitee, Juuka). Kuntoutan pääasiassa lapsia ja nuoria, mutta työskentelen mielelläni myös aikuisten kanssa. Olen saanut täydennyskoulutusta mm. OPT ja PROMPT -menetelmiin sekä autismiin ja kuvakommunikointiin liittyen.

 • Niina Keränen

  Puheterapeutti
  040 192 4500

  LISÄTIETOJA

  Niina Keränen

  Puheterapeutti
  040 192 4500


  Työskentelen puheterapeuttina Pohjois-Savon alueella ja kuntoutan pääsääntöisesti lapsiasiakkaita. Olen saanut lisäkoulutusta mm. suun alueen motorisiin pulmiin sekä äänteistön hallintaan liittyen ja suorittanut OPT1 ja 2 -koulutukset.

 • Tiina Kankkunen

  Toimintaterapeutti
  040 560 6347

  LISÄTIETOJA

  Tiina Kankkunen

  Toimintaterapeutti
  040 560 6347


  Työskentelen toimintaterapeuttina Savossa. Asiakaskuntani koostuu niin lapsi- kuin aikuisasiakkaista. Työkokemusta minulta löytyy eniten lasten toimintaterapiasta: lasten toimintaterapia-arviointi sekä yksilö- ja ryhmämuotoinen toimintaterapia. Osaamistani olen täydentänyt mm. MAP-arviointikoulutuksella sekä avoimen yliopiston lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi -opintokokonaisuudella.

 • Kristiina Kotilainen

  Toimintaterapeutti, eTutoris-päällikkö
  044 712 1903

  LISÄTIETOJA

  Kristiina Kotilainen

  Toimintaterapeutti, eTutoris-päällikkö
  044 712 1903


  Työskentelen toimintaterapeuttina Pohjois-Savossa ja asiakkainani on pääosin lapsia. Minulla on kokemusta lisäksi muun muassa eri-ikäisten ryhmien ohjaamisesta sekä projektityöstä. Koulutuksissa olen perehtynyt lapsen yksilölliseen tukemiseen koulutyössä sekä MAP-arviointimenetelmän käyttöön. Lisäksi vastaan sähköisten palveluiden kehittämisestä.

 • Katja Laurén

  Toimintaterapeutti
  040 701 5492

  LISÄTIETOJA

  Katja Laurén

  Toimintaterapeutti
  040 701 5492


  Työskentelen toimintaterapeuttina Pohjois-Savon alueella. Koulutukseni ja työkokemukseni olen kerännyt lasten kuntoutuksen ja kasvatuksen (Sosionomi amk) parista. Toimintaterapeuttina olen toiminut lasten parissa arvio- ja terapiatyössä.  Vahvin osaamiseni on karttunut lasten neurologisella puolella (ts. asiakastyö neuvolalähetteen jälkeen), mutta saanut olla myös työtiimeissä lasten ja nuorten kehitysvammayksikössä sekä lasten psykiatrisella osastolla. Hallitsen yleisimmät lasten toimintaterapiassa käytetyt arvioinninvälineet ja käynyt niihin tarvittavat koulutukset (mm. MAP, sensomotorisen toiminnan kliininen havainnointi, M-FUN, SPM, Sensory Profile, Viivi 5-15). Jatkuvaa oppimisen intoani ei ole vieläkään sammutettu ja suurimmat oivallukset ihmeellisen kehityksen maailmaan ei ole kerätty koulunpenkillä vaan yhteistyössä ihmisten kanssa.

 • Sonja Mäkitalo

  Puheterapeutti
  044 712 1906

  LISÄTIETOJA

  Sonja Mäkitalo

  Puheterapeutti
  044 712 1906


  Työskentelen puheterapeuttina Kokkolan alueella ja asiakaskuntani koostuu tällä hetkellä eri-ikäisistä lapsiasiakkaista Lisäkoulutusta olen saanut lasten äänteellisten taitojen kuntouttamisesta sekä puheen ymmärtämisen kuntouttamisesta. Toteutan myös tällä hetkellä etäkuntoutusta Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueella

 • Anna Maria Pistemaa

  Toimintaterapeutti
  040 678 9550
  annamaria.pistemaa@tutoris.fi

  LISÄTIETOJA

  Anna Maria Pistemaa

  Toimintaterapeutti
  040 678 9550
  annamaria.pistemaa@tutoris.fi


  Työskentelen toimintaterapeuttina Pohjois-Savon ja Kainuun alueella. Asiakaskuntani koostuu eri ikäisistä lapsista ja aikuisista. Työkokemukseni on karttunut pitkälti neurologisten aikuisasiakkaiden parissa.

 • Päivi Riekkinen

  Toimintaterapeutti
  040 743 9500

  LISÄTIETOJA

  Päivi Riekkinen

  Toimintaterapeutti
  040 743 9500


  Työskentelen toimintaterapeuttina Pohjois- Savossa ja asiakkainani on lapsia sekä nuoria aikuisia ja aikuisia. Olen valmistunut toimintaterapeutiksi 2002 ja työskennellyt valmistumiseni jälkeen lähestulkoon koko ajan alaikäisten psyykkisesti sairaiden lasten ja nuorten parissa. Minulla on kokemusta ryhmien ohjaamisesta ja erityisesti olen kiinnostunut ART- (Aggression Replacement Training) ryhmien ohjaamisesta sekä psyykkisesti oireilevien lasten ja nuorten terapiasta.

 • Annukka Tuovinen

  Puheterapeutti
  044 561 6027

  LISÄTIETOJA

  Annukka Tuovinen

  Puheterapeutti
  044 561 6027


  Työskentelen puheterapeuttina Pyhäjärven, Kiuruveden ja Iisalmen alueilla. Asiakkaani ovat pääasiassa päiväkoti- ja kouluikäisiä lapsia. Olen saanut lisäkoulutusta lasten äänteelliseen kuntoutukseen sekä puheen ymmärtämisen kuntouttamiseen liittyen.