Tutoris Pohjanmaan Erikoiskuntoutus

PALAA EDELLISELLE SIVULLE

Puheterapia | Toimintaterapia

Hae terapiaan tai soita p. 040 630 3032.
Olemme Kelan palveluntuottaja.

Talterapi | Ergoterapia

Fyll i ansökan om terapiplats eller boka din tid på 040 630 3032.
Vi är en av FPA:s serviceproducenter.

Tutoris Oy

Pohjanmaan Erikoiskuntoutus
Hovioikeudenpuistikko 23
65100 Vaasa
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@tutoris.fi
yhdessa@tutoris.fi

Pohjanmaan alueella toimimme seuraavilla paikkakunnilla

Ilmajoki, Isokyrö (Storkyro), Kaskinen (Kaskö), Kauhava, Korsnäs, Kristiinankaupunki (Kristinestad), Kruunupyy (Kronby), Kurikka, Laihia (Laihela), Lapua, Luoto (Larsmo), Maalahti (Malax), Mustasaari (Korsholm), Närpiö (Närpes), Pedersöre, Pietarsaari (Jakobstad), Seinäjoki, Teerijärvi (Terjärv), Uusikaarlepyy (Nykarleby), Vaasa ja Vöyri (Vörå)

 • Hannele Talman

  Aluepäällikkö, puheterapeutti
  044 561 6030

  LISÄTIETOJA

  Hannele Talman

  Aluepäällikkö, puheterapeutti
  044 561 6030


  Asiakastiedustelut Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Kainuu.

  Toimin aluepäällikkönä Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun aluella. Puheterapeuttina kokemusta minulla on eniten lapsiasiakkaista. Lisäkoulutusta olen saanut mm. perheiden kanssa työskentelyyn, puheen tuoton kuntoutukseen, kuvakommunikointiin, autismiin sekä lukemaan ja kirjoittamaan oppimisen vaikeuksiin. Viimeisimmät koulutukseni ovat ABA-pohjaiset kuntoutusmenetelmät ja PRT- sekä OPT1-menetelmäkoulutus.

 • Leena Hakala

  Tiiminvetäjä, puheterapeutti
  044 561 6021

  LISÄTIETOJA

  Leena Hakala

  Tiiminvetäjä, puheterapeutti
  044 561 6021


  Toimin Pohjanmaan terapeuttien tiiminvetäjänä ja puheterapeuttina Keski-Pohjanmaalla. Asiakaskuntani koostuu pääsääntöisesti lapsiasiakkaista. Työkokemusta minulle on kertynyt mm. asiakkaista, joilla on kehitysvamma, kielellinen erityisvaikeus tai lukivalmiuksien tuen tarve. Minulla on täydennyskoulutusta mm. oraalimotoriikan (OPT, PROMPT) ja lukivalmiuksien kuntouttamiseen liittyen.

 • Pauliina Bjolin

  Puheterapeutti
  040 670 5646

 • Lovisa Mård

  Talterapeut/Puheterapeutti
  050 476 8770

  LISÄTIETOJA

  Lovisa Mård

  Talterapeut/Puheterapeutti
  050 476 8770


  Jag arbetar som talterapeut i Vasa med omnejd. Mina klienter består främst av svenskspråkiga barn och ungdomar. Työskentelen puheterapeuttina Pohjanmaan alueella. Minun asiakkaani ovat päänsääntöisesti ruotsinkielisiä lapsia ja nuoria.”

 • Laura Koivula

  Puheterapeutti
  050 475 30 01

   

 • Daniel Bäckroos

  Ergoterapeut, toimintaterapeutti
  040 650 3494

  LISÄTIETOJA

  Daniel Bäckroos

  Ergoterapeut, toimintaterapeutti
  040 650 3494


  Jag jobbar som ergoterapeut i Vasa med omnejd. Mina klienter består av barn och ungdomar. Jag tar emot både svensk och finskspråkiga klienter.

  Työskentelen Pohjanmaan alueella, kuntoutan nuoria ja lapsia. Otan vastaan suomenkielisiä ja ruotsinkielisiä asiakkaita.

 • Didric Sandberg

  Ergoterapeut, toimintaterapeutti
  050 5139 643

  LISÄTIETOJA

  Didric Sandberg

  Ergoterapeut, toimintaterapeutti
  050 5139 643


  Jag Didric ”Diddi” jobbar som ergoterapeut för barn och unga i Vasa med omnejd. Jag tar emot både svensk och finskspråkiga klienter. I ergoterapin tränar vi det som är utmanande i barnets vardag. Såsom koncentrationsförmåga, motorik, gestaltning, sensorisk processering, exekutiva funktioner med mera. Terapin utgår alltid ifrån barnet och ska vara rolig och meningsfull. Jag går för tillfället vidare till SI-terapeut.

  Olen Didric ”Diddi”, ja työskentelen Pohjanmaan alueella kuntouttaen nuoria ja lapsia. Toteutan toimintaterapiaa sekä suomeksi että ruotsiksi. Toimintaterapiassa harjoitellemme lapselle haastavia asioita, jotka voi olla esimerkiksi keskittyminen, motoriikka, hahmottaminen, sensorinen prosessointi, toiminnanohjaus jne. Terapia koostuu lapsen tarpeista ja sen pitää olla mielekästä ja hauskaa. Opiskelen SI-terapeutiksi.