Tutoris Kanta-Hämeen Erikoiskuntoutus

PALAA EDELLISELLE SIVULLE

Hae terapiaan tai soita p. 040 630 3032

Olemme Kelan palveluntuottaja.

Tutoris Oy

Kanta-Hämeen Erikoiskuntoutus
Talaskuja 3
13200 HÄMEENLINNA
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@tutoris.fi
yhdessa@tutoris.fi

 

Kanta-Hämeen alueella toimimme seuraavilla paikkakunnilla

Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä

 • Mervi Rantala

  Aluepäällikkö, toimintaterapeutti
  044 726 0312

  LISÄTIETOJA

  Mervi Rantala

  Aluepäällikkö, toimintaterapeutti
  044 726 0312


  Vastaan aluepäällikkönä Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueen asiakaskyselyistä (Puhe- ja toimintaterapia).

  Olen valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 1999.  Asiakaskuntaani kuuluvat aikuisneurologiset asiakkaat. Toimintaterapia toteutuu koti- ja vastaanottokäynteinä Tampereella ja ympäristökunnissa. Olen vastuuhenkilönä Aivovamma-päiväkuntoutuskurssilla sekä mukana Tehostettu käden kuntoutus -päiväkuntoutuskurssilla ja teknisavusteisessa yläraajan harjoitteluryhmässä. Valmistan myös yksilöllisiä ortooseja. Toteutan myös RecoveriX-aivokuntoutusta.

 • Kirsi Kahela

  Puheterapeutti
  050 477 5571

  LISÄTIETOJA

  Kirsi Kahela

  Puheterapeutti
  050 477 5571


  Työskentelen puheterapeuttina Kanta-Hämeen alueella. Kuntoutan aikuisneurologisia asiakkaita, ääniasiakkaita sekä lapsia, joilla on puheen ja kielen kehityksen ja/tai vuorovaikutuksen pulmia tai puhemotorisia vaikeuksia. Suunnittelen ja suosittelen puhetta korvaavaa kommunikaatiota sekä aikuisille että lapsille. Teen mielelläni myös etäterapiaa. Erityisenä terapian alueena toteutan koira-avusteista puheterapiaa työnäytön (Kasvatus- ja kuntoutuskoirat ry.) suorittaneen koiran kanssa. Lisäksi olen suorittanut ratkaisukeskeisen psykoterapian opinnot, joita hyödynnän työssäni, samoin kuin draamapedagogian opintojani.

 • Laura Kivineva

  Puheterapeutti
  050 574 4860

  LISÄTIETOJA

  Laura Kivineva

  Puheterapeutti
  050 574 4860


  Työskentelen puheterapeuttina Kanta-Hämeen toimialueella. Kuntoutan lapsia, joilla on erilaisia pulmia kielen ja puheen kehityksessä tai kommunikoinnissa ja vuorovaikutuksessa. Toteutan kuntoutusta pääasiassa päiväkoti- ja kotikäynteinä.

 • Paulus Kälkäjä

  Puheterapeutti
  050 462 3894

  LISÄTIETOJA

  Paulus Kälkäjä

  Puheterapeutti
  050 462 3894


  Teen kuntoutustyötä Kanta-Hämeen alueella aikuisten ja lasten kanssa asiakkaan arkiympäristössä. Osaamiseni painottuu aikuisten puhemotoristen häiriöiden, hankittujen kielellisten häiriöiden sekä äänihäiriöiden arviointiin ja kuntoutukseen.

 • Heidi Kaukinen

  Toimintaterapeutti
  050 477 3828

  LISÄTIETOJA

  Heidi Kaukinen

  Toimintaterapeutti
  050 477 3828


  Toimin Kanta-Hämeen sekä pohjoisen Uudenmaan alueella lasten ja nuorten toimintaterapeuttina. Toimintaterapiaa toteutan asiakkaan arjen eri ympäristöissä. Minulla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, sekä psyykkisesti oireilevien nuorten arjen toimintojen tukemisesta. Minulla on useita ammatillisia lisäkoulutuksia, joiden kautta olen tukenut ja kehittänyt osaamistani erilaisten asiakaskuntien kanssa.