Tutoris Etelä-Savon Erikoiskuntoutus

PALAA EDELLISELLE SIVULLE

Hae terapiaan tai soita p. 040 630 3032

Olemme Kelan palveluntuottaja.

 

Tutoris Oy

Etelä-Savon Erikoiskuntoutus
Vuorikatu 6 C 21
50100 MIKKELI
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@tutoris.fi
yhdessa@tutoris.fi

Etelä-Savon alueella toimimme seuraavilla paikkakunnilla

Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Kouvola, Lahti, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala ja Ristiina

 • Marika Kankkunen

  Aluepäällikkö, toimintaterapeutti
  044 561 6026

  LISÄTIETOJA

  Marika Kankkunen

  Aluepäällikkö, toimintaterapeutti
  044 561 6026


  Asiakastiedustelut Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja Keski-Suomi.

  Toimintaterapeutti (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja.

  Toimin aluepäällikkönä Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Suomen alueilla toimien yhteyshenkilönä alueiden kuntoutusasikas- ja sopimusasioissa. Työskentelen myös toimintaterapeuttina Pohjois-Savon alueella. Asiakasryhmä ovat pääasiassa lapset ja jonkin verran neurologisia kuntoutujia.

 • Heli Nousiainen

  Puheterapeutti
  040 560 6975

  LISÄTIETOJA

  Heli Nousiainen

  Puheterapeutti
  040 560 6975


  Toimin puheterapeuttina Mikkelissä ja osin lähialueilla (noin 50 km säteellä). Työskentelen mielellään kaikenikäisten asiakkaiden kanssa, mutta eniten kokemusta minulla on lapsiasiakkaista. Tutuimmat tulosyyt ovat viivästynyt kielellinen kehitys, kielellinen erityisvaikeus, äännevirheet, dyspraksia ja autismin kirjo. Aikuisilla afasian kuntoutus. Olen käynyt täydennyskoulutuspäiviä edellä mainittuihin aiheisiin ja mm. änkytyksen kuntoutukseen.

 • Sari Tuomennoro

  Puheterapeutti
  040 630 7535

  LISÄTIETOJA

  Sari Tuomennoro

  Puheterapeutti
  040 630 7535


  Työskentelen puheterapeuttina Pieksämäellä ja osin Pieksämäen lähialueilla. Asiakkaani voivat olla kaikenikäisiä, joskin vahvin kokemus minulla on eri-ikäisten lasten kanssa työskentelystä. Olen saanut ammatillista lisäkoulutusta lapsen kielenkehitykseen, oraalimotoriikkaan ja äänteistön hallintaan liittyen.

 • Jenni Tolonen

  Toimintaterapeutti
  044 561 6051

 • Jonna Virolainen

  Toimintaterapeutti
  050 4725 705

  LISÄTIETOJA

  Jonna Virolainen

  Toimintaterapeutti
  050 4725 705


  Työskentelen Pohjois- ja Etelä-Savon alueella toimintaterapeuttina. Työkokemukseni ja asiakaskuntani painottuu kaiken ikäisiin asiakkaisiin, joilla on pääosin neurologista tai psyykkistä oirekuvaa. Olen käynyt koulutuksia niin lasten kuin aikuistenkin arviointiin ja terapiaan liittyen. Erityinen kiinnostukseni on aivovammakuntoutus sekä sen vahva moniammatillinen yhteistyö. Terapiassa tavoitteeni on olla innostava ja kannustava – ja mahdollistaa monipuoliset onnistumisen kokemukset.