Ajankohtaista

Veto ja lepo Oy on nyt osa Tutoris Oy:tä!

9.8.2021

TIEDOTE 9.8.2021

Tutoris Oy on ostanut 05.08.2021 toteutuneen kaupan myötä Veto ja lepo Oy:n koko osakekannan. Tutoris Oy vahvistaa näin palvelutarjontaansa edelleen ollen yksi Suomen suurimmista kuntoutuspalveluiden tarjoajista. Fysioterapiakeskus Veto ja Lepo Oy palvelee asiakkaitaan entiseen tapaan eikä toteutettu kauppa aiheuta asiakassuhteisiin mitään muutoksia. Kaupan myötä Tutoris- konsernin Lounais-Suomen alueen kuntoutuspalvelut laajenevat ja vahvistuvat entisestään. Jatkamme yhdessä huippulaadun kehittämistä uudella ja innovatiivisella otteella asiakkaidemme kunnon parhaaksi.

Tutoris Oy (www.tutoris.fi)

Tutoris Oy on vuonna 2003 perustettu kuntoutus- ja hoivapalveluita kotimainen edelläkävijä, jolla on 14 aluekeskusta ympäri Suomen. Yritys työllistää noin 300 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista tarjoten puheterapian, toimintaterapian ja fysioterapian palveluita kaikenikäisille ympäri Suomen sekä hoivapalveluita ikäihmisille Helsingssä ja Kuusamossa. Korkealaatuisia kuntoutus- ja hoiva-alan palveluita tuotetaan sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille ja alan ammattilaisille, kuten esimerkiksi Kansaneläkelaitokselle, kunnille, keskussairaaloille, vakuutusyhtiöille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille.

Tutoris on alallaan pioneeri ja tuonut kuntoutukseen uudenlaisen Startti-Matka-Pysäkki® -toimintamallin, jossa palvelut suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä tilaajien ja palveluiden käyttäjien kanssa näiden omissa ympäristöissään. Tutoris on etä- ja digikuntoutuksen edelläkävijä ja hyödyntää aktiivisesti alan uusinta tutkimustietoa toiminnassaan.

Veto ja lepo Oy (www.vetojalepo.fi/)

Fysioterapiakeskus Veto ja lepo on monipuolisten ja korkealaatuisten fysioterapiapalveluiden talo, joka toimii Raisiossa ja Naantalissa. Yritys on perustettu 1975 ja sen palveluksessa työskentelee tällä hetkellä yhteensä kuusi fysioterapian ja kuntoutuspalveluiden moniosaajaa.

Veto ja lepo Oy:n palveluvalikoima on laaja, vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta työfysioterapiaan sekä yksityisille ja seuroille tarjottaviin palveluihin. Yritys palvelee ikääntyneitä fysioterapian lisäksi mm. muistikuntoutuksessa. Kuntoutusta toteutetaan niin yksilö- kuin ryhmäkuntoutuksena sekä kotikäynteinä. Yrityksen tilat ovat viihtyisät monipuolisine terapia-, harjoittelu- ja kuntosalitiloineen.