Footbalance Medical Gold

Footbalance Medical Gold

110,00 

FOOTBALANCE MEDICAL gold

Vahvan tuen ja hyvän iskunvaimennuksen tarjoava pohjallinen kapeille jaloille ja jalkineisiin, joissa on niukasti tilaa.

  • Lahjakortti oikeuttaa yksiin (1) Footbalance Medical Gold -tukipohjallisiin Tutoriksen Kemin tai Rovaniemen toimipisteestä hankittuna.
  • Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

FootBalance-tukipohjalliset tarjoavat vaivattoman tavan puuttua jalan virheasentoihin, jotka voivat vaikuttaa koko kehoon. FootBalance-pohjalliset muotoilee sinulle aina fysioterapeutti tekemänsä jalka-analyysin pohjalta.

Hyödynnämme FootBalancen Medical-mallistoa, joka on suunniteltu fysioterapeuttiseen analysointiin. Medical -tukipohjalliset poikkeavat esimerkiksi urheiluliikkeissä myytävistä pohjallisista muokattavuutensa, kiilattavuutensa ja tukilevyjensä jäykkyyden ansiosta. Tärkein ero on kuitenkin se, että FootBalance Medical -tukipohjalliset muotoilee fysioterapeutti, joka tekee jalka-analyysin aina ennen muotoilua. Lopputuloksena ovat erittäin laadulliset ja yksilölliset pohjalliset muun muassa parantamaan iskunvaimennusta ja vähentämään kipua ja virheellistä kuormitusta.

  1. Fysioterapeutti tekee sinulle nopean ja maksuttoman jalka-analyysin. Sen aikana käydään läpi muun muassa jalkasi ominaisuudet ja mahdolliset ongelmat.
  2. Analyysin jälkeen fysioterapeutti muotoilee sinulle mahdollisimman hyvin sopivat FootBalance-tukipohjalliset. Saat testata pohjallisia ja niiden istuvuutta heti.
  3. Jos päätät ostaa pohjalliset, maksat vain pohjallisten hinnan 110–120 €. Hintaan vaikuttavat pohjallisten ominaisuudet.
  4. Jos tukipohjallinen aiheuttaa myöhemmin ongelmia, voit tuoda sen meille takaisin uudelleenmuotoiluun.

Pohjallisilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu.

Lue lisää

 

Lisätiedot

Lahjakortin summa

110