FysioHelppi

FysioHelppi

25,00 

”Koskeeko selkään? Menikö niska jumiin? – Älä jonota lääkärille, kysy ensin fysioterapeutilta”
Valtaosa tuki- ja liikuntaelinvaivoista saadaan hoidettua akuuttivaiheen ohi oikealle itsehoidolla ja fysioterapia-asiantuntijan ohjeilla.

FysioHelppi

Tutoriksen FysioHelpin fysioterapeuttien avulla saat nopean arvion ja ohjeet äkillisiin tuki-ja liikuntaelinvaivoihin lääkärikäynnin sijaan.
FysioHelppiin osallistuminen ei edellytä paikasta toiseen siirtymistä: saat terapeutin videoyhteyden avulla luoksesi sinne, missä kyseisellä hetkellä olet.

FysioHelppi- palvelu on tarkoitettu mm. akuutteihin selkä- niska- ja olkapääkipuihin, joihin tarvitset ohjeita ja neuvontaa. FysioHelppi -käynnillä pureudutaan kokemiesi kipuoireiden tutkimiseen ja selvittämiseen. Lisäksi saat fysioterapeutilta kotiohjeita kivun hoitamiseen ja neuvoja jatkoa varten.

FysioHelppi -käynnin kesto on 20min. Mikäli sinulla on lääkäriltä saatu fysioterapialähete, suosittelemme varaamaan ajan pidemmälle fysioterapeutin lähikäynnille.

Ohjeet palvelun tilaamiseen

Varaa aika alta löytyvästä nettiajanvarauksen linkistä. Löydät tiedon FysioHelppi -palvelua tarjoavista fysioterapeuteista nettiajanvarauksesta toimipisteiden alta. Löydät palvelun ajanvarauksesta nimellä ”FysioHelppi”.

Täytä ajanvarauslomakkeelle hoitoon hakeutumisen syy sekä ”lisätiedot” -kohtaan tieto siitä milloin ja miten kipu alkoi, sekä missä ja miten oire tuntuu. Ajanvarauslomakkeen huolellisesti täyttämällä asiantuntijamme voi tarjota sinulle yksilöllistä apua nopeasti.

Varattuasi ajan FysioHelppiin, pääset tekemään maksusuorituksen painamalla sivun alareunassa ”Lisää ostoskoriin” ja siirtymällä kassalle. Saat maksusuorituksen jälkeen sähköpostitse ohjeet palvelun käyttämiseen.

Siirry ajanvaraukseen tästä

Poista
*
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Tutoriksen FysioHelpissä tapaat fysioterapeutin etäyhteyden välityksellä. Voit osallistua palveluun millä tahansa laitteella, jossa on mahdollisuus videoyhteyteen (mm. älypuhelin, tablet-tietokone, tietokone, jossa on kamera, mikrofoni ja kaiuttimet).

Lisätiedot

Valitse tuote

FysioHelppi 20min