Tuki

Tarvitsetko apua?

Lähetä viesti tutoriskauppa@tutoris.fi, niin assistenttimme ottaa sinuun yhteyttä.

UKK

Terapeutin etäohjauskäyntien varaaminen

Ostaessasi verkkokaupasta terapeutin etäohjausta sisältävän palvelun (etäkuntoutus tai etäohjausta sisältävä nettiterapiapaketti) varaa aika etäohjaukseen osoitteesta: yhdessa@tutoris.fi .

Nettiterapiapelien toimitus

Ostettuasi tuotteen, löydät tuotteen kohdasta ”oma tili” ja ”tilaukset”

Nettipelit ja pelien aikalukitus

Voit valita peleihin aikalukituksen. Aikalukituksen valitessanne pääsette siirtymään tarinan mukana seuraavaan, haastavampaan peliin aikaisintaan yhden vuorokauden kuluttua edellisen pelin suorittamisesta. Halutessanne voitte pelata pelejä myös ilman lukitusaikaa. Lukitusaika valitaan peleihin ensimmäisen kerran kirjautuessa. Pääset pelaamaan lukituajan ponnahdusikkunassa valittuasi. Lukitusaikaa ei voi muuttaa jälkikäteen.

Lukituksen tarkoituksena on, että lapsella on aikaa harjoitella ja sisäistää harjoiteltavan tason asiat ennen seuraavaan peliin ja sen kotitehtäviin siirtymistä. Näin äänneharjoittelusta tehdään tehokasta. Seuraavaan peliin siirtymistä ei suositella, mikäli edellisen tason tehtävät tuntuvat lapsesta vielä vaikeilta. Jokaisessa pelissä kuulet erikseen ohjeet peliin pelaamiseen: muista kuunnella tarkasti, jotta pelin pelaaminen sujuu jouhevasti!

Tarkemmat ohjeet pelien pelaamiseen löydät nettipelien kotitehtäväkansion peliohjeista sekä kotiharjoitusvihkosta!

Yritys tai organisaatio, haluatko maksaa laskulla?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen tutoriskauppa@tutoris.fi ja kerro tuote, jonka haluat tilata sekä y-tunnuksesi, laskutusosoitteesi ja yhteystietosi.
Saat paluuviestinä ohjeet tuotteen lunastamiseen sekä laskun.