Ajankohtaista

Tyhy-päiviä pohjoiseen tyyliin

16.6.2015

Tutoriksella henkilökunnan hyvinvoinnista huolehditaan pitkin vuotta mm. yhteisillä tapahtumilla, työnohjauksilla, perhe- ja elämäntilanteet huomioivilla työaikaratkaisuilla sekä lukuisilla muilla työhyvinvointia ja työssäjaksamista tukevilla asioilla. Yksi jo vuosia jatkunut perinne on kesäiset Tyhy-päivät, joita tänäkin vuonna on järjestetty ympäri Suomea Tutoriksen eri aluekeskuksissa.

Nämä kesäiset Tyhy-päivät ovat yleensä hyvin pitkälle tiimiläisten itsensä ja tiimien Tyhy- ja Työturvallisuus-vastaavien ideoimia ja suunnittelemia, kaikki päivät ovat siis yksilöllisesti kullekin tiimille räätälöityjä persoonallisia kokonaisuuksia. Tässä tunnelmia Pohjois-Suomen tiimien päivistä tältä kesältä:

pohjonen-tyhy-1

Etä-Reissutiimin päivä sisälsi mm. naurujoogaa ja värianalyysiä. Päivän tavoitteena oli tiimin yhteishengen vahvistaminen yhteisen mukavan tekemisen kautta ja siinä kyllä onnistuttiin loistavasti. Päivä soljui mukavasti ja kiireettömästi hyvässä seurassa.

pohjonen-tyhy-2

pohjonen-tyhy-3

Kainuun tiimi kutsui oman ”sisar-tiiminsä” Lapin naiset Kajaaniin. Jo edellisenä iltana tiimiläiset majoittuivat sisarvuoteissa toimistolla, joten ilmassa oli suuren leirijuhlan tuntua. Päivän teemana oli kaupunkisuunnistus kajaanilaisiin merkkihenkilöihin tutustumisen kautta, oli sitten kyse aamupalasta, urheilusta, politiikasta tai kulttuurista, kaikkiin löytyi Kajaanista kohdehenkilö.

pohjonen-tyhy-4

Kauniissa aurinkoisessa säässä kilometrejä kertyi Kajaanin kaduilla ja puistoissa kuin huomaamatta iloisessa porukassa yhdessä kulkien. Emme toki koko päivää ulkosalla viettäneet, oli meillä ohjelmassa myös hemmotteluja ja hyvää ruokaa.

pohjonen-tyhy-5

pohjonen-tyhy-6

Pohjois-Pohjanmaan tiimin Tyhy-päivä starttasi SuperParkin leikkimielisillä kilpailuilla. Joukkueet mittelivät toisiaan vastaan kuka enemmän ja kuka vähemmän tosissaan, mutta kaikilla oli hauskaa ja naurua riitti. Lounaan jälkeen rentouduimme ja jaoimme hyvää energiaa ”Energiaa arkeen” workshopissa. Olipa mukana vähän polttari-tunnelmiakin…

pohjonen-tyhy-7

pohjonen-tyhy-8

Mukavaa kesää kaikille!

toivottaa Tutoris Oy:n Pohjois-Suomen väki.