Ajankohtaista

TutorisKodit laajentaa Kuusamoon

17.2.2020

Tutoris Oy voitti Kuusamon kaupungin vanhuksille tarkoitetun ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen tarjouskilpailun hoivakoti Kotirannan  asumispalvelujen tuottamisesta. Tutoriksen toiminta Kuusamossa alkaa 01.04.2020. Tarjoamme hoivakoti Kotirannassa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille ja muistisairaille. 

Hoivakoti sijaitsee Kuusamojärven rannalla terveyskeskuksen vieressä.  Kotirannassa on 30 asukaspaikkaa. Nykyinen Kotirannan henkilökunta jatkaa Tutoriksen palveluksessa vanhoina työntekijöinä eikä palveluntuottajan vaihto vaikuta asukkaisiin tai asukassuhteisiin.

Palvelut toteutetaan Tutoriksen kehittämän Startti-Matka-Pysäkki®-toimintamallin mukaisesti ja palveluita kehitetään yhteistyössä asukkaiden, asukkaiden läheisten, Tutoriksen työntekijöiden sekä palveluntilaajan kanssa. Tutoriksen Aktiivisen Asumisen -palvelukonseptin mukaisesti palveluiden lähtökohtana on kodinomainen, asukkaiden omien voimavarojen käyttöä sekä kuntoutumista edistävä arki.

TUTORISKODIT – AKTIIVISTA ASUMISTA
Tutoris Oy on kuntoutus- ja hoivapalveluita valtakunnallisesti tuottava suomalainen yritys, joka työllistää n. 280 puhe-, toiminta- ja fysioterapeuttia sekä hoiva-alan ammattilaista. Annamme tyytyväisyystakuun Suomen parhaasta ja perheystävällisemmästä työpaikasta. Kotirannassa Tutoris Oy tarjoaa ikääntyneille kodinomaista, kuntouttavaa ja laadukasta ympärivuorokautista aktiivista asumista. Toiminta perustuu yhteisölliseen ajattelutapaan ja sen soveltamiseen asukkaita parhaiten palvelevalla tavalla. Tutoris Oy:n toimintafilosofia kiteytyykin lauseeseen: “Yksilöllisesti yhdessä!”