Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia

TUTORIS oy,
LAPIN ERIKOISKUNTOUTUS

Fysioterapia
Maakuntakatu 13
96100 Rovaniemi

PROhieronta
Korkalonkatu 15
96200 Rovaniemi

Aukioloajat
Palvelemme arkisin ma-to 8-17
ja perjantaisin 8-15.
Kuntosali avoinna 7-22.
PROhieronta ma-pe 10-20

Ajanvaraus verkossa
tai soita p. (016) 364 552

TUKI- JA LIIKUNTAELINONGELMAT

Tuki- ja liikuntaelinongelmat ovat erittäin yleinen vitsaus. Suurin osa ihmisistä kärsii jossain vaiheessa elämäänsä kivusta, mikä on hoidettavissa tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa. TutorisFysio Lapin asiantuntijat huoltavat kaikki kehot päästä varpaisiin. Haluamme, että voit taas nauttia liikkuvista osistasi! Ota yhteyttä ja varaa aika.

MITÄ TUKI- JA LIIKUNTAELIN KUNTOUTUS SISÄLTÄÄ?

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia perustuu tarkkaan fysioterapeuttiseen tutkimiseen, jonka pohjalta suunnitellaan fysioterapian toteutus. Ohjeiden mukainen itsenäinen harjoittelu auttaa parantamaan ja ylläpitämään tuloksia. Onnistunut kuntoutus perustuu koko kehon toiminnallisen kokonaisuuden ymmärtämiseen. Pelkän vaivan hoitaminen ei johda pysyviin tuloksiin, vaan täytyy myös ymmärtää mikä kivun tai toimintakyvyn rajoitteen on aiheuttanut. Fysioterapeutin tärkein työkalu on vahva ammattitaito, jota ylläpidämme säännöllisesti lisäkoulutuksin.

MITÄ HYÖTYÄ FYSIOTERAPIASTA ON?

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa edetään ongelmasta riippuen askel askeleelta kohti pysyvämpää hoitotulosta. Alussa fysioterapiaa voidaan toteuttaa tiivisti, vähitellen kertoja harventaen. Joskus riittää muutama käynti ammattitaitoisella fysioterapeutilla. Takapakkejakin voi tulla, mutta on tärkeää, että asiakas ymmärtää myös pitkäjänteisyyden merkityksen harjoittelussa.

Tavoitteena on, ettei asiakas pidemmällä aikavälillä tarvitse fysioterapeutin apua, vaan pystyy omatoimisesti ylläpitämään saavutettuja tuloksia omiin elämäntapoihin, ergonomiavalintoihin ja liikuntatottumuksiin nojaten. Tavoitteena on työ- ja toimintakyvyn parantuminen sekä arjen sujuminen kivuttomasti.

MITEN PÄÄSEN FYSIOTERAPIAAN?

Kuntoutukseen tullaan itse maksavana tai maksusitoumuksella, jossa  maksajana voi olla esimerkiksi Kela, vakuutusyhtiö, työnantaja tai oma kotikunta.