Terveyskuntosali

aseta itsellesi hyvän olon tavoite

Terveyskuntosali

Maakuntakatu 13
96100 Rovaniemi

Aukioloajat
Kuntosali avoinna 7-22.
Palvelemme arkisin ma-to 8-17
ja perjantaisin 8-15.

terveyskuntosali

Terveyskuntosalillamme kuntoilet tehokkaasti mutta turvallisesti Matrix -kuntosalilaitteilla. Voit keskittyä onnistumiseen, kun treenaus ei katkea paikkojen pettämiseen ja kipuihin. Oli kuntosi, ikäsi ja tavoitteesi mikä tahansa. Kuntosalin löydät Rovaniemen keskustasta.

PAREMPAAN KUNTOON FYSIOTERAPEUTIN OHJAUKSESSA

Neuvoset tarjoavat täsmätreenausta fysioterapeutin ohjauksessa kuntoilijalle, kuntoutujalle ja urheilijalle. Varaa aika henkilökohtaiseen ohjaukseen ja treeniohjelman tekoon.

Tutustu Matrix -kuntosalilaitteisiin

Tutustu Power Plate -värähtelylaitteeseen

 Avoinna joka päivä
Harjoittele silloin, kun sinulle sopii.

Fysioterapeutin ohjaus
Yksilöllinen ja turvallinen harjoitusohjelma

Monipuoliset laitteet
Tehokasta harjoittelua uusilla laitteilla.

Ei sitoutumispakkoa.
Valitse jäsenyys, joka sopii sinulle.


 

POWERPLATE

Power Plate® on loistava väline koko vartalon fitnessharjoitteluun, venyttelyyn ja rentoutumiseen! Power Plate® -harjoituslaitteen hyödyt perustuvat laitteen tuottamaan 3D-värähtelyyn, joka asetuksista riippuen mahdollistaa harjoitettavaan lihakseen 25-50 tahdosta riippumatonta lihassupistusta sekunnissa.

TERVEYS, KUNTOUTUS JA AKTIIVINEN IKÄÄNTYMINEN

Power Plate® -harjoittelun terveyshyödyt ovat aikaansaaneet merkittäviä positiivisia muutoksia jo monen ihmisen elämässä ja laite onkin saanut MDD sertifioinnin, eli laiteet on hyväksytty lääkinnällisiksi laitteiksi EU-maissa. Fysioterapeutin ohjauksessa myös vakavasti sairas tai vammautunut ihminen voi löytää liikunnan ilon sekä samalla parantaa elämänlaatuaan ja fyysistä suorituskykyä kivuttomasti. Muun muassa useat osteoporoosi-, MS- ja Parkinson-potilaat ovat löytäneet Power Plate® -harjoittelusta suuren avun. Power Plate® -harjoittelun jatkuva tieteellinen tutkimus auttaa osoittamaan sen hyötyjä eri käyttäjäryhmille.

APUA TASAPAINON HALLINTAAN. VAHVISTAA KESKIVARTALON LIHAKSIA.

VARAUDU HIKOILEMAAN!

Kuntosalilla on kaksi Power Plate® My7 harjoituslaitetta. Voit vapaasti kokeilla ja tutustua laitteisiin. Ohjatun treenikerran voit varata tiskiltä. PowerPlate on oikea valinta jos haluat nostaa harjoittelun tehon maksimiin ja viedä itsesi äärirajoille.

JO 20 MIN RIITTÄÄ

Power Plate® -harjoittelu mahdollistaa kuntosaliharjoittelua vastaavat harjoitusvaikutukset huomattavasti lyhyemmillä harjoitusajoilla. Keskimääräinen Power Plate® -harjoitus kestää vain 20-30 minuuttia. Lisäksi Power Platea® voidaan hyödyntää venyttelyssä ja rentoutumisessa.

MAHDOLLISIA ESTEITÄ HARJOITTELULLE

  • raskaus
  • verenkiertoelimistön sairaus/veritulppariski
  • leikkaushaava
  • keinonivel
  • hiljattain asennettu kierukka, naulat/ruuvit yms.
  • epilepsia
  • kova migreeni
  • sydämentahdistin
  • kasvaimet
  • Jos et ole varma sopiiko Power Plate -treeni sinulle, kannattaa harjoittelun sopivuus tarkistaa omalta lääkäriltä.

YHDEN LIIKKEEN SUORITUSAJAKSI RIITTÄÄ 30-60 SEKUNTIA