ProHieronta

TUTORIS oy,
LAPIN ERIKOISKUNTOUTUS

Fysioterapia
Maakuntakatu 13
96100 Rovaniemi

PROhieronta
Korkalonkatu 15
96200 Rovaniemi

Aukioloajat
Palvelemme arkisin ma-to 8-17
ja perjantaisin 8-15.
Kuntosali avoinna 7-22.
PROhieronta ma-pe 10-20

Ajanvaraus verkossa
tai soita p. (016) 364 552

HIERONTA

Hieronta on ikivanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsin tehtävää pehmeiden kudosten liikkuvaa muokkausta. Hieronta on hyvä tapa laukaista stressin aiheuttamia lihasten jännitystiloja. Siinä lihasten muokkaaminen yhdistyy yleiseen mielen ja vartalon rentoutukseen. Neuvosten hierojat ovat kaikki terveydenhuollon ammattilaisia ja koulutettuja hierojia. Tarjoamme klassista hierontaa, urheiluhierontaa tai lempeää hemmotteluhierontaa. Valitse sinulle sopiva hieronta.

MILLOIN KANNATTAA TULLA HIERONTAAN?

Hierontaan voi tulla milloin vain kunhan et ole flunssassa tai muuten kipeänä. Hieronnan vaikutuksesta keho rentoutuu, lihasten toiminta helpottuu ja palautuminen nopeutuu. Hieronta poistaa myös stressiä. Hieronnasta löydät apua mm.

  • kun kärsit niska-, selkä- tai hartiasäryistä
  • haluat palautua nopeammin urheilusuorituksen jälkeen
  • haluat nopeuttaa vammasta toipumista
  • lihaksesi ovat jännittyneet tai kärsit jännityspäänsärystä
  • kärsit unettomuudesta
  • niveltesi liikeradat ovat supistuneet
  • haluat rentoutua tai hemmotella itseäsi
  • tarvitset lievitystä stressiin

ProHieronta

PROhieronta tekee päivästäsi paremman. Hengähdä hetkeksi ja anna Tutoriksen koulutetun PROhierojan hieroa lihaskivut ja -kireydet pois kehostasi. Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä osoitteessa Korkalonkatu 15 ja olemme avoinna arkisin klo 10-20. Tarjoamme tarpeesi mukaan klassista hierontaa, urheiluhierontaa tai hemmotteluhierontaa. Kanta-asiakkaana saat joka kuudennen hierontakerran ilmaiseksi. Ajan hierontaan voit varata näppärästi suoraan verkosta.

Klassinen hieronta rentouttaa lihaksia, lievittää kipuja sekä parantaa lihasten kimmoisuutta ja liikkuvuutta. Hieronta antaa myös hyvänolontunnetta ja lievittää stressiä. Klassisen hieronnan voimakkuus pyritään asettamaan asiakkaalle sopivalle tasolle.

Kenelle

Klassinen hieronta sopii lähes kaikille iästä riippumatta. Kipeänä ollessa hieronta on syytä jättää tekemättä tai siitä kannattaa keskustella lääkärin kanssa.

Säännöllinen harjoittelu kuormittaa urheilijan ja kuntoilijan lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä. Urheiluhieronta auttaa lihaksia toipumaan rasituksesta nopeammin, ennaltaehkäisee vammoja ja mahdollistaa tehokkaamman harjoittelun.

Kenelle

Urheiluhieronta sopii kilpa- ja kuntourheilijoiden lisäksi kaikille perusduunareille, joiden lihakset joutuvat työssä koville.

Rentouttava hemmotteluhieronta on kiireisen työpäivän ihana päätös tai esimerkiksi juhlapäivän kruunaava hoitomuoto. Hemmotteluhieronta on miellyttävän tuntuista, sivelyotteella tehtyä laaja-alaista hierontaa, joka rentouttaa ja poistaa stressiä.

Kenelle

Hemmotteluhieronta sopii niin miehelle kuin naiselle ja myös raskaana oleville. Se on myös loistava lahjaidea vaikka puolisolle merkkipäivänä.

Tiedäthän,

että Tutoris PROhieronta sijaitsee omassa toimipisteessä osoitteessa Korkalonkatu 15, 96200 Rovaniemi. Katso reittiohjeet