Ajankohtaista

Tutoris Oy laajenee jälleen yritysostojen myötä

25.1.2017

Tutoris Oy on 23.1.2017 toteutuneiden yrityskauppojen myötä ostanut toimintaterapiayritys Galateas Oy:n koko osakekannan sekä tehnyt kaupan puheterapian liiketoiminnasta. Kauppojen myötä Tutoris konsernin kuntoutustoiminta laajenee ja vahvistuu sekä Lapin että Meri-Lapin alueilla.

Jatkamme huippulaadun ja erikoisosaamisen kehittämistä asiakkaidemme parhaaksi yhdessä toimintaterapeuttien Seija Leutolan ja Katja Siurumaan sekä puheterapeutti Mari Konttajärven kanssa.

Tmi Mari Konttajärvi on toiminut puheterapeuttina vuodesta 1995 tarjoten yksityisiä puheterapiapalveluita. Hänellä on vahva kokemus vaativastakin lääkinnällisestä kuntoutuksesta. Mari on tunnettu ja luotettava osaaja Meri-Lapin ja Lapin alueilla.

Galateas Oy on vuonna 2012 Seija Leutolan ja Katja Siurumaan perustama torniolainen toimintaterapiayritys, jolla on vahva asema, tunnettavuus ja luotettavuus Meri-Lapin alueella. Yrityksessä on 20-30 vuoden työkokemus toimintaterapiasta. Suomen toimintaterapeuttiliitto on valinnut Seija Leutolan Vuoden 2005 toimintaterapeutiksi.

Nyt 23.1.2017 tehtyjen kauppojen myötä Tuoriksen erityisosaaminen ja palvelut vahvistuvat erityisesti Lapin ja Meri-Lapin alueilla. Tutoris on Suomen suurin kuntoutuspalveluita valtakunnallisesti tuottava yritys, jolla on 200 puhe-, toiminta- ja fysioterapeuttia sekä hoiva-alan osaajaa ympäri Suomen.  Tutoris Oy on täysin suomalainen kasvuyritys, joka on oululaisen puheterapeutti Laura Juvalan vuonna 2003 perustama Suomen Parhaana ja Perheystävällisenä työpaikkana palkittu yritys.

Tutoriksen tavoitteena on olla edelläkävijä ja paras kuntoutusta tarjoava terapiatalo Suomessa tarjoten vaativan kuntoutuksen palveluita eri-ikäsille tuoden uusimman teknologian ja huippuosaamisen asiakkailleen. Nyt toteutuneet kaupat vahvistavat näitä tavoitteita, sillä Mari Konttajärvellä ja Galateas Oy:ssä on vahva erikoisosaaminen ja paikallistuntemus, jota yhteistyöllä on nyt mahdollisuus monipuolistaa ja kehittää.

 

Meri-Lapin aluekeskus

Galateas Oy on nyt Tutoris Oy:n tytäryhtiö, jossa toiminta, työntekijät ja tilat pysyvät ennallaan. Tutoriksen uusi Meri-Lapin aluekeskus sijaitsee Torniossa Galateas Oy:n tiloissa. Meri-Lapin ja Lapin aluekeskuksia tulee vetämään Galateas Oy:stä toimintaterapeutti Seija Leutola.

Mari Konttajärvi työskentelee Tutoris Oy:n palkattuna työntekijänä Meri-Lapin aluekeskuksessa jatkaen edelleen työtään Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen puheterapia-asiakkaiden kanssa.

Yhdessä olemme enemmän!

 

Lisätietoja

Laura Juvala

toimitusjohtaja

Tutoris Oy/Galateas Oy

laura.juvala@tutoris.fi

040 560 6272