Ajankohtaista

Tutoriksen tiedote kuntoutusasiakkaille 14.1.2022

14.1.2022

ASIAKASTIEDOTE 14.1.2022

HYVÄ ASIAKKAAMME,
Eduskunta on lisännyt tartuntatautilakiin uuden pykälän (48 a §), jonka mukaan sote-työnantajilla on velvollisuus huolehtia siitä, että henkilöstö ei aiheuta hoidettaville covid-19 -tartuntavaaraa. Tutoriksessa kaikilta työntekijöiltä vaaditaan rokotustodistus. Palvelumme ovat käytettävissä niin etäterapiana kuin toimipisteissämmekin. Kuten tähänkin asti, pidämme kiinni asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuudesta. Toimimme alueellisten viranomaisohjeiden mukaisesti sekä kiinnitämme erityistä huomiota hyvään hygieniaan ja turvallisiin toimintatapoihin, kuten olemme tehneet koko epidemian ajan.

Terapeutit käyttävät työssään maskeja tai visiirejä, välineistöä desinfioidaan, pestään ja puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Meillä on edelläkävijän vankka kokemus etäterapiasta, jota hyödynnämme aktiivisesti kaikissa terapiamuodoissamme. Asiakkaalla on edelleen mahdollisuus valita terapiansa toteutusmuoto etä- tai lähiterapiana.

Koska lääkinnällinen kuntoutus on lakisääteinen palvelu, tulee terapioiden olla saatavilla kaikille siihen oikeutetuille tasapuolisesti ketään syrjimättä. Kuntoutujiltamme emme ole oikeutettuja tarkistamaan koronapasseja, mutta toivomme yhteisvastuullisuutta jokaiselta.

KUN OLET TULOSSA KUNTOUTUKSEEN
• Huomioithan, että kuntoutukseen ei tule saapua, jos olet sairaana tai olet tullut vasta ulkomailta.
• Voit tulla turvallisesti vastaanotollemme, mikäli sinulla ei ole flunssan oireita, eikä perhepiirissäsi ole havaittu altistusta koronavirukselle.
• Huolehdithan tullessasi käsihygieniasta pesemällä kädet huolellisesti vedellä ja saippualla ja käyttämällä käsidesiä.
• Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Jos olet unohtanut oman kasvomaskin voit pyytää sitä henkilökunnalta.
• Yski kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan, älä käsiisi.
• Pidä odotushuoneessa turvaväli muihin kuntoutujiin.
• Toivomme, että vastaanotto- ja odotustiloihin ei jäätäisi terapioiden ajaksi, jotta henkilömäärät eivät kasva liian suuriksi.

Suhtaudumme vakavasti viranomaisten ohjeistuksiin, ja seuraamme niitä tarkasti. Toimitaan yhdessä vastuullisesti. Näin suojelemme toinen toisiamme.

Laura Juvala
toimitusjohtaja
Tutoris Oy