Ajankohtaista

Tutoriksella jokainen viikko on puhevammaisten viikko

9.10.2015

puheterapia-palvelut-300x250Puhevammaisten viikkoa vietetään 5.10.-11.10. Suomessa on noin 65 000 puhevammaista ihmistä, jotka eivät pysty puhumaan tai joiden puhe on hyvin epäselvää. Heidän voi myös olla vaikeaa ymmärtää puhetta. Puhevammalla tarkoitetaan vaikeutta ymmärtää tai tuottaa puhetta niin hyvin kuin arjen vuorovaikutuksen sujumiseksi olisi tarpeen.

Tutoriksella jokainen viikko on puhevammaisten viikko. Terapeuttimme ympäri Suomea tekevät päivittäin töitä puhevammaisten asiakkaiden parissa ja käyttävät asiantuntijuuttaan kuntoutettavien hyväksi. Puheterapeutin työ koetaan erittäin tärkeäksi ja heidän osaamistaan arvostetaan. Tässä muutamia poimintoja puheterapeuttiemme saamista asiakaspalautteista, jotka kertovat sen, miten terapiasta saatu hyöty näkyy konkreettisesti arjessa:

”Puheterapeuttimme on asiantunteva ammattilainen. Kuntoutuja edistyi valtavasti kommunikoinnissa. Kiitettävää palautetta on tullut toisilta terapeuteilta ja kuntoutuslaitoksesta kommunikoinnin paranemisesta. Nyt pärjäämme arjessakin helpommin. Kaikki on kannustavan” pitkäpinnaisen” puheterapeutin ansiota.”

”Puheterapia on sujunut oikein hyvin. Olen tyytyväinen, että olen päässyt seuraamaan lähes joka kerta terapiaa. Olen tyytyväinen työn tulokseen. Tulemme varmasti käyttämään jatkossa puheterapiasta saatuja toimintamalleja. Puheterapeutin ja asiakkaan vuorovaikutus ollut hyvää ensi tapaamisesta lähtien. Asiantuntija ottaa hyvin kontaktia asiakkaaseen ja saa keskittymisen ja mielenkiinnon pysymään yllä koko puheterapian ajan. Olemme tyytyväisiä palveluunne!”

”Kaikki on toiminut erinomaisesti, erityisesti arvostan sitä, että koko perhe otetaan mukaan ja pidetään ajantasalla koko kuntoutukseen liittyvissä asioissa.”

”Kotikäynnit terapeutin kanssa ovat olleet antoisia ja olemme saaneet konkreettisia neuvoja arkeen.” Jatkamme ahkerointia asiakkaidemme hyväksi ja toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyötahoillemme oikein hyvää syksyn jatkoa!