Kiviharjunlenkki 4.

Fysioterapia |  Oulu

Mehiläinen Tutoris Oulu Fysioterapia 
Kiviharjunlenkki 4
90220 OULU

Saapuminen:  Rehapolis 1-talossa 2. kerroksessa. Saman rakennuksen alakerrassa toimii Pohteen alueellinen apuvälinekeskus sekä Respectan klinikka.

Pysäköinti: Rehapolis 1 (os. Kiviharjunlenkki 4) ja Rehapolis 2 (os. Kiviharjunlenkki 6) välisen kulkusillan ali käynti sisäpihalle, josta löytyy asiakaspysäköinti. Invaparkkipaikkoja on sekä sisäpihalla molempien rakennusten pääovien läheisyydessä että Rehapolis 1 rakennuksen edessä tien puolella. Huomaathan, että pysäköintiaika on rajattu kahteen tuntiin (2 h) parkkikiekolla myös invaparkkipaikoilla!

Esteettömyys: Toimitiloissamme on huomioitu esteetön kulku. Invaparkkipaikat ovat pääovien välittömässä läheisyydessä molemmin puolin rakennusta. Ulko-ovet toimivat sähköautomatiikalla klo 7.30 – 18.00 välisenä aikana. Toiseen kerrokseen pääsee tilavalla hissillä, johon mahtuu ongelmitta mm. sähköpyörätuolilla, sähkömopolla tai lastenvaunujen kanssa. Tiloissamme on kaksi inva-wc:tä, toinen aulan odotustilan vieressä ja toinen oikeanpuolen käytävällä ennen 1. salia.

Pohjois-Pohjanmaan alueella toimimme seuraavilla paikkakunnilla

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Ii, Kalajoki, Kempele, Kiiminki, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala ja Ylivieska