Hatanpään valtatie 1. Tampere

Hatanpään valtatie 1. Tampere
 

Mehiläinen Tutoris Tampere
Hatanpään valtatie 1
33100 TAMPERE

Saapuminen: Toimipisteemme sijaitsee Koskikeskus kauppakeskuksessa, 3. kerroksessa. Koskikeskuksen keskusaukion hisseillä pääsee kätevimmin kolmanteen kerrokseen. Sijaitsemme Manhattan Steakhouse ja Pizzeria Rax –liiketilojen välissä. Kaikki kauppakeskuksen sisäänkäynnit ovat esteettömiä. Koskenportin, Sorinportin ja Koskenrannan sisäänkäynneillä on käytössä luiskat ja Otavalantunnelin sisäänkäynnillä sijaitsee hissi. Myös kauppakeskuksen sisällä pääsee liikkumaan esteettömästi leveiden käytävien ansiosta, sekä hissejä käyttäen. Koskikeskus tarjoaa pyörätuolin maksutta käyttöön sitä tarvitseville asiakkaille. Pyörätuolin lainausta voi tiedustella Koskikeskuksen infopisteeltä (K KoskiHerkku), +358 400 354 364. Lisäksi toimipisteestämme löytyy lainapyörätuoli, jonka voi tarvittaessa noutaa esim. avustajan toimesta lainaan.  

Pysäköinti: Maksuttomat invapaikat (3kpl) sijaitsevat Suvantokadulla. Taksilla terapiaan saapuessa: invataksit jättävät Suvantokadun varteen, henkilötaksilla tarvittaessa jättö parkkihalliin onnistuu. Tarpeen mukaan taksikuskit saattavat ja noutavat asiakkaan terapian odotustilasta. 

Muuten pysäköinti tapahtuu kauppakeskuksen parkkihalliin, P – Koskikeskus. Parkkihalliin sisäänajo on Suvantokadun puolelta. Pysäköinti on pysäköintihallissa kaikille maksullista.

Ajantasaiset hintatiedot löydät tästä linkistä P-Koskikeskus – Finnpark

P-Koskikeskuksessa pysäköidään ilman lipukkeita. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella. Pysäköinnin voit maksaa Moovy -pysäköintisovelluksella tai korttimaksulla käynnin päätteeksi parkkihallista löytyviltä sinisiltä maksupisteiltä.  

Moovy -sovelluksen voi ladata puhelimeen App Storesta ja Google Playsta. Maksupisteellä maksaminen aloitetaan syöttämällä auton rekisteritunnus. Maksun jälkeen puomi aukeaa automaattisesti ulosajossa. Mikäli tarvitset kuitin pysäköinnistä, saat tilattua sen suoraan sähköpostiisi. 

Koskikeskuksen pysäköintihallissa on neljä sähköautojen latauspistettä. Plugit latauspaikat sijaitsevat ajoluiskasta oikealle kääntyen ja seuraten opastekylttejä. Helen pikalatauspiste löytyy läheltä ulosajoa. Latauspisteet on tarkoitettu hybridi- ja sähköautojen lataamiseen. 

Esteettömyys: Toimitiloissamme on huomioitu esteetön kulku. Kolmanteen kerrokseen pääsee tilavilla hisseillä, joihin mahtuu ongelmitta mm. sähköpyörätuolilla, sähkömopolla tai lastenvaunujen kanssa. Tiloissamme on kaksi inva-wc:tä, jotka sijaitsevat odotustilan vieressä.  

Pirkanmaan alueella toimimme seuraavilla paikkakunnilla: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Tampere, Valkeakoski ja Ylöjärvi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta Tutoriksen etäkuntoutukseen.