Töihin meille

Tutoris antaa tyytyväisyystakuun Suomen parhaasta ja perheystävällisemmästä työpaikasta. Great Place To Work Instituten ja Väestöliiton palkinnot sekä yli 200 hengen huippujoukko ovat osoitus tästä. Tutoreiden työtyytyväisyys on 4,2/5.

Haku päällä

Puheterapeuttihaku

Puheterapeutti

Rekrytoimme jatkuvasti oma-aloitteisia, innokkaita ja oppimishaluisia puheterapeutteja ympäri Suomea. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi.

”Unelmani talon ostamisesta kävi toteen. Työnantajani antoi valtavasti potkua hankkeelleni ottamalla käyttöön lineaarisen tulospalkkiojärjestelmän, mikä vaikutti lainansaantiini ratkaisevasti. Ympärilläni on yhteisö, joka tukee ja kannustaa minua – niin kotona kuin työssä.” – Outi Leviäkangas, puheterapeutti, Pohjois-Pohjanmaan Erikoiskuntoutus

PUHETERAPEUTTI, PIRKANMAA

Hei puheterapeutti, etsitkö uutta työpaikkaa? Toivoisitko pääseväsi osaksi eri alan ammattilaisista koostuvaa, innovatiivisesti toimivaa valtakunnallista verkostoa, joka hyödyntää uutta tutkimusta ja teknologiaa ennakkoluulottomasti? Nyt on mahdollisuus tulla mukaan Tutoriksen Pirkanmaan Erikoiskuntoutuksen tiimiin!

Etsimme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen puheterapeuttia. Meillä on tarjolla iloisen ja innokkaan puheterapeuttien tiimin tuki ja osaaminen terapian tueksi. Lisäksi sinulla on käytössäsi valtakunnallinen osaajien verkosto, josta löytyy kollegiaalista tukea joka lähtöön. Tarjoamme kaikissa elämäntilanteisiin joustavan työnantajan, innostavan työilmapiirin, parhaimman työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan hyvillä työsuhde-eduilla. Tutoris tarjoaa mahdollisuuden keskittyä perustyön tekemiseen, kehittää osaamista jatkokouluttamisella, käytössä on hyvät ja ajanmukaiset työvälineet.

Työntekijältämme odotamme ammatillisen osaamisen lisäksi erityisesti itsenäistä, innokasta ja inhimillistä työotetta. Oletpa konkari tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle tuen uran eri vaiheisiin. Lisäksi tyhy-tarjottimemme ja TutorisOsaamo tarjoaa sinulle tukea jokaiseen työhetkeen. Tutoris on myös palkittu perheystävällisenä työpaikkana vuonna 2015.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv 12.3.2017 mennessä osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi. Otsikoksi ”Puheterapeuttihakemus Tampereelle”.

 

Toimintaterapeuttihaku

TOIMINTAterapeutti

Rekrytoimme jatkuvasti toimintaterapian ammattilaisia. Arvostamme erityisosaamistasi, kuten SI-, nepsy-, ja arviointikoulutuksia.

”Työnantajan tarjoaman OmaValmentaja-palvelu oli minulle kuin lottovoitto, sillä keskustelut valmentajan kanssa saivat minut miettimään syvällisemmin liikkumisen vaikutusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Matkan varrella löysin pikku hiljaa kadoksissa olleen rutiinin säännölliseen liikkumiseen.” Elina Tillikainen, toimintaterapeutti, Uudenmaan Erikoiskuntoutus

Avoin hakemus

Lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi.

Fysioterapeuttihaku

Fysioterapeutti

Rekrytoimme jatkuvasti energisiä, innovatiivisia ja asiantuntevia fysioterapeutteja, joilta löytyy erityisosaamista.

Avoin hakemus

Lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi.

Kausityö- ja harjoittelupaikat

Kausityö- ja harjoittelupaikat

Tutoriksessa pääset näkemään, millaista on työskentely yksityisellä sektorilla, kuinka terapeuttien työviikot rakentuvat ja millaista työtä he tekevät. Tarjoamme kesä- ja kausitöitä muun muassa kerho-ohjaajan tehtävissä suosituissa merirosvokerhoissamme.

”Työharjoitteluni Tutoriksella on ollut todella onnistunut. Olen säännöllisesti saanut työnohjausta ja neuvoja miten rakentaa terapioitani. Kynnys kysyä mieltä askarruttavista asioista on ollut matala, ja olen saanut tukea kun olen tuntenut itseni epävarmaksi. Ilmapiiri työpaikalla on ollut positiivinen. Ihmiset viihtyvät toistensa kanssa ja huomaa, että kaikki pitävät työstään. Suosittelen lämpimästi myös muita opiskelijoita tutustumaan työharjoittelumahdollisuuteen Tutoriksella.” – Daniel Fellman, puheterapeuttiopiskelija, Lounais-Suomen Erikoiskuntoutus

”Oli antoisaa päästä seuraamaan kokeneen terapeutin mukaan muutamia puheterapiakertoja.” – Wilma Heino ja Hanna Tappura, puheterapeuttiopiskelijat, Uudenmaan Erikoiskuntoutus

 

avoin hakemus

Lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi.

 

Työsuhde-edut

TutorisOsaamo

untitled-1

Palkitseva bonusjärjestelmä

ikoni-tyokalut

Vapaasti valittavat työvälineet

OmaValmentaja-palvelut

Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu

Työnohjaus ja mentorointi

Moniammatillinen yhteistyö

ikoni-laakari

Yksityinen työterveyshuolto

ikoni-smartum

Smartum-setelit

Osallistumismaksut urheilutapahtumiin

Joustava työaika

Parityöskentely

Unelmatiimi – Tutoris Timantti

Kaikki lähti erään terapeutin toteamuksesta: ”Elän unelmaani tehdessäni töitä Tutoriksessa”.

Unelmatiimissä on tarkoitus saada oma timantti ja sitä kautta myös TutorisTimantti loistamaan niin, että jokainen voi elää unelmaansa. Työnantaja mahdollistaa jokaisen työntekijän huolehtimisen omasta hyvinvoinnistaan. Tärkein tavoite on, että Tutoris on maailman paras työpaikka kaikille tutoreille.

Tiimit räätälöivät itse itselleen persoonallisia kokonaisuuksia. Arjen uusia innovaatioita ovat muun muassa eväskaverit, crazy nurkkaus, rönsypalaveri, sisartiimit, parityöskentely ja huolivartti.