Ajankohtaista

Tiedote asiakkaille koronavirukseen liittyen

16.3.2020

Hei asiakkaamme!

Tällä hetkellä Suomen koronavirustilanne näyttää pahenevan päivittäin. Suhtaudumme asiaan sen vaatimalla vakavuudella, ja siksi olemme tehneet toimintasuunnitelman. Haluamme omalta osaltamme hidastaa viruksen leviämistä ja turvata myös asiakkaidemme palveluiden toiminnan.

Vaikka koronavirus aiheuttaa epävarmuutta joka puolella, me pyrimme kaikin keinoin jatkamaan palvelua samalla tasolla asiakkaillemme. Olemmekin ottaneet jo seuraavat varotoimet käyttöön, jotta pystymme palvelemaan teitä parhaan kykymme mukaan.

Asiakaspalvelun saatavuus

Kuntoutustoimintamme jatkuu ja asiakaskäynnit toteutuvat normaalisti viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Olemme ohjeistaneet henkilökuntaa tekemään etätyötä heti, kun se on tarpeellista.

Olemme myös lisänneet etäkuntoutusta kaikissa terapiamudoissa. Olemme toteuttaneet etäkuntoutusta vuodesta 2011 lähtien ja kaikki terapeuttimme ovat sertifioituja etäkuntoutuksen ammattilaisia. Lue lisää etäkuntoutuksesta.

Työntekijät on ohjeistettu jäämään kotiin, jos tuntevat olonsa yhtään kipeäksi kipeäksi ja työtyöterveyshuoltomme ohjaa heidät mahdolliseen jatkohoitoon.

Siisteys

Tutoriksen aluekeskuksissa on lisätty käsidesien määrää ja olemme tehostaneet siivouspalvelua toistaiseksi. Lisäksi siivousliikkeelle on ohjeistettu puhdistamaan tietyt pinnat (mm. oven kahvat) erityisen tarkasti. Henkilökuntaa on ohjeistettu huolehtimaan omasta käsihygieniastaan ja toimintaympäristönsä puhtaudesta.

Miten ennaltaehkäisemme

  • Tehostetaan käsienpesua ja käsidesin käyttöä
  • Emme kättele asiakkaitamme välttääksemme käsien kautta tartunnan leviämistä
  • Asiakkaat ohjataan pesemään kädet ennen kuntoutuksen alkua
  • Asiakkaille suositellaan käsidesin käyttöä, jota on saatavilla odotustiloissamme, hoito- ja suihkutiloissa, pukuhuoneissa ja wc-tiloissa
  • Hoitopöydät ja kosketuspinnat desinfioidaan ja siivotaan tehostetusti
  • Ennen käsillä koskettamista desinfioimme tarvittaessa asiakkaan ihon

Tärkeää on huomioida, että terapiaan tai hierontaa ei ole mahdollista tulla sairaana. Sairastapauksissa ajan peruminen on maksutonta.

Varautumissuunnitelmaa ja ohjeistuksia henkilöstölle ja asiakkaille päivitetään säännöllisesti.

Tutoris Oy