Fysioterapeutti / Hieroja

Fysioterapeutti

Fysioterapeuttina Tutoriksella toteutat kuntoutusta vastaanotoillamme Oulussa, Rovaniemellä tai Tampereella sekä asiakkaidemme arkiympäristöissä. Kuntoutus toteutetaan joko yksilö- tai ryhmäterapiana, kasvotusten tai etäyhteyksin. Kaikki terapeuttimme suorittavat Tutoriksen etäkuntoutussertifikaatin, jolloin voit toimia myös etäfysioterapeuttina. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi, millaiseen osaamisalueeseen tai asiakaskuntaan keskityt ja saat itsenäisesti suunnitella työviikkosi. Tarjoamme sinulle inspiroivat työvälineet, uusimmat tutkimustulokset, moniammatillisen valtakunnallisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi kouluttautumalla.

HIEROJA

Hierojana Tutoriksella vastaanotat asiakkaitamme Rovaniemen toimipisteessämme. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi, millaiseen osaamisalueeseen tai asiakaskuntaan keskityt ja saat itsenäisesti suunnitella työviikkosi. Tarjoamme sinulle inspiroivat työvälineet, uusimmat tutkimustulokset, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi kouluttautumalla.

Kysy lisää tai jätä hakemus: fysioterapian kehitysjohtaja, aluepäällikkö Tarja Gröhn, tarja.grohn@tutoris.fi, p. 050 598 0368.

Fysioterapeutti / Hieroja - valitse paikkakunta