TOIMINTATERAPEUTTI

Sinä kokenut tai kokemuksia kartuttava toimintaterapeutti, tule tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä – laatu edellä.

Mehiläinen Tutoriksella pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Meillä tukenasi ovat terapeuttitaustaiset esihenkilöt ja hallinnon huippu tiimi, jotta sinä saat keskittyä terapiatyöhön. Tasavertainen ja avoin työyhteisömme antaa sekä vastuuta että vapautta. Meillä pääset räätälöimään työnkuvaasi ja työuraasi kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Panostamme hyvinvointiin, työssä viihtymiseen ja vapaa-aikaasi kunnioittavaan työrytmiin.

Toivomme sinulta:
– Olet työstäsi innostunut, päivität osaamistasi aktiivisesti ja suhtaudut avoimin mielin uusiin työmenetelmiin.
– työskentelet itsenäisesti ja vastuullisesti ja yhteisöllinen työote on sinulle sydäntä lähellä.
– Olet valmis liikkuvaan työhön.
– Sinulla on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys.

Tarjoamme sinulle:
– Kilpailukykyisen palkan ja bonusjärjestelmän.
– Liukuvan työajan, joka tarjoaa joustavuutta työsuunnitteluun.
– Mehiläinen Tutoriksen etäsertifikaatin etäkuntoutuksen toteuttamiseen.
– Kouluttautumismahdollisuuksia, digitaalisen oppiympäristön ja kattavan perehdytyksen, jossa on mukana esihenkilön ja henkilökohtaisen mentorin tuki.
– Mahdollisuuden työskennellä vapaasti asuinpaikasta riippumatta, jolloin tarjoamme sinulle lähimmän toimipaikan sen perusteella missä asut.
– Kilometrikorvaukset asiakastyömatkoista. Meillä asiakastyömatkat ovat työaikaa.
– Mehiläisen erinomaiset työntekijäedut
– Joustavan työn aloituksen sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Soita tai laita sähköpostia ja tule tutustumaan meihin! Aluepäällikkö Hannele Talman, 044 561 6030, hannele.talman@mehilainen.fi

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen.
Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. ​
Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Olemme kuntoutuspalveluita valtakunnallisesti tuottava yritys, joka tarjoaa lääkinnällisen kuntoutuksen puhe-, toiminta- ja fysioterapiapalveluita kuntien ja kuntayhtymien organisaatioille sekä Kansaneläkelaitokselle. Työllistämme yhteensä noin 250 kuntoutusalan ammattilaista ympäri Suomen. Olemme osa Mehiläinen-konsernia.