LASTEN PUHETERAPEUTTI

Sinä kokenut lasten puheterapeutti, tule tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä – laatu edellä.

Mehiläinen Tutoriksella Tampereen Koskikeskuksessa toimii 9 henkilöinen lasten tiimi. Haemme nyt puheterapeutteja täydentämään asiantuntevaa ja moniammatillista joukkoamme!

Meillä pääset räätälöimään työnkuvaasi ja työuraasi kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit itse vaikuttaa työskentelyalueeseesi ja sinulla on mahdollisuus jakaa omaa osaamistasi muiden terapeuttien kesken muun muassa yhteisissä koulutushetkissä. Tukenasi ovat terapeuttitaustaiset esihenkilöt, tiimivastaava ja hallinnon huippu tiimi, jotta sinä saat keskittyä terapiatyöhön. Työnohjaus on meille tärkeä voimavara. Panostamme hyvinvointiin, työssä viihtymiseen ja vapaa-aikaasi kunnioittavaan työrytmiin.

Tampereen lasten tiimi on avoin, vahva ja yhtenäinen yhteisö. Kokoonnumme säännöllisesti töiden merkeissä, mutta myös vapaammin, muun muassa lounastreffien ja aamupalahetkien merkeissä. Tiimin jäsenillä riittää luovuutta ja yhteishenkeä kehittää uusia ja inspiroivia tapoja toteuttaa terapiaa. Jokainen tiimiläinen saa näkyä ja vaikuttaa omana persoonanaan! Tule meille, saat ihan parhaimmat työkaverit!

Toivomme sinulta:
– Sinulla on kokemusta ja osaamista lasten puheterapiasta.
– Olet työstäsi innostunut, päivität osaamistasi aktiivisesti ja suhtaudut avoimin mielin uusiin työmenetelmiin ja tapoihin toteuttaa asiakaslähtöistä ja yhteisöllistä puheterapiaa moniammatillisessa tiimissämme.
– työskentelet itsenäisesti ja vastuullisesti ja yhteisöllinen työote on sinulle sydäntä lähellä.
– Olet valmis liikkuvaan työhön.
– Sinulla on laillistetun puheterapeutin pätevyys tai olet opintojesi loppuvaiheessa.

Tarjoamme sinulle:
– Kilpailukykyisen palkan ja bonusjärjestelmän.
– Koeajan päätyttyä maksettavan aluebonuksen 2000 €.
– Liukuvan työajan, joka tarjoaa joustavuutta työsuunnitteluun. Sinulla on mahdollisuus myös lyhennettyyn työaikaan.
– Mehiläinen Tutoriksen etäsertifikaatin etäkuntoutuksen toteuttamiseen.
– Kouluttautumismahdollisuuksia, digitaalisen oppiympäristön ja kattavan perehdytyksen, jossa on mukana esihenkilön ja henkilökohtaisen mentorin tuki.
– Laadukkaat ja lasten kuntoutukseen soveltuvat monipuoliset tilat ja välineet.
– Kilometrikorvaukset asiakastyömatkoista. Meillä asiakastyömatkat ovat työaikaa.
– Mehiläisen erinomaiset työntekijäedut
– Joustavan työn aloituksen sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Soita tai laita sähköpostia ja tule tutustumaan meihin! Aluepäällikkö Mervi Rantala, 044 726 0312, mervi.rantala@mehilainen.fi.

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen.
Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. ​
Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Olemme kuntoutuspalveluita valtakunnallisesti tuottava yritys, joka tarjoaa lääkinnällisen kuntoutuksen puhe-, toiminta- ja fysioterapiapalveluita kuntien ja kuntayhtymien organisaatioille sekä Kansaneläkelaitokselle. Työllistämme yhteensä noin 250 kuntoutusalan ammattilaista ympäri Suomen. Olemme osa Mehiläinen-konsernia.