LASTEN JA NUORTEN TOIMINTATERAPEUTTI

Sinä kokenut tai kokemuksia kartuttava lasten ja nuorten toimintaterapeutti, tule meille Tutorikselle luomaan omaa unelmiesi uratarinaa!

Meillä et ole yksin vaan tukenasi ovat terapeuttitaustaiset esihenkilöt ja hallinnon huippu tiimi, jotka huolehtivat taustatyöstä, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen. Tasavertainen ja avoin työyhteisömme antaa sekä vastuuta että vapautta. Meillä pääset räätälöimään työnkuvaasi ja työuraasi kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Panostamme hyvinvointiin, työssä viihtymiseen ja vapaa-aikaasi kunnioittavaan työrytmiin.

Toivomme sinulta:
– Olet työstäsi innostunut, päivität osaamistasi aktiivisesti ja olet kiinnostunut teknologian tuomista mahdollisuuksista kuntoutukseen.
– Ajattelet yhteisöllisesti ja työskentelet itsenäisellä sekä vastuullisella otteella.
– Olet valmis liikkuvaan työhön.
– Sinulla on kokemusta ja osaamista lasten (ja nuorten) toimintaterapiasta.
– Sinulla on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys ja vähintään kahden vuoden työkokemus.

Tarjoamme sinulle:
– Kilpailukykyisen palkan. Voit valita omaan elämäntilanteeseesi parhaiten soveltuvan palkkausjärjestelmän. Koeajan (6 kk) päätyttyä maksettavan aluebonuksen 1000 €.
– Liukuvan työajan, joka tarjoaa joustavuutta työsuunnitteluun. Sinulla on mahdollisuus lyhennettyyn työaikaan.
– Tutoriksen etäsertifikaatin etäkuntoutuksen toteuttamiseen.
– Kouluttautumismahdollisuuksia, VerkkoOsaamo-oppimisympäristön ja kattavan perehdytyksen, jossa on mukana esihenkilön ja henkilökohtaisen mentorin tuki.
– Mahdollisuuden työskennellä vapaasti asuinpaikasta riippumatta, jolloin tarjoamme sinulle lähimmän tukikohdan sen perusteella missä asut. Ajantasaiset ja laadukkaat työvälineet mahdollistavat myös joustavat etätyöpäivät.
– Kilometrikorvaukset asiakastyömatkoista. Meillä asiakastyömatkat ovat työaikaa.
– Erinomaiset työntekijäedut
– Joustavan työn aloituksen sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Soita tai laita sähköpostia ja tule tutustumaan meihin! Aluepäällikkö Mervi Rantala, 044 726 0312, mervi.rantala@tutoris.fi

Olemme kuntoutuspalveluita valtakunnallisesti tuottava yritys, joka tarjoaa lääkinnällisen kuntoutuksen puhe-, toiminta- ja fysioterapiapalveluita kuntien ja kuntayhtymien organisaatioille sekä Kansaneläkelaitokselle. Työllistämme yhteensä noin 250 kuntoutusalan ammattilaista ympäri Suomen. Olemme osa Mehiläinen-konsernia.