Töihin meille

Tutoris antaa tyytyväisyystakuun Suomen parhaasta ja perheystävällisemmästä työpaikasta. Great Place To Work Instituten ja Väestöliiton palkinnot sekä yli 200 hengen huippujoukko ovat osoitus tästä. Tutoreiden työtyytyväisyys on 4,2/5.

Haku päällä

Puheterapeuttihaku

Puheterapeutti, tampere

Toivoisitko pääseväsi osaksi eri alan ammattilaisista koostuvaa, innovatiivisesti toimivaa valtakunnallista verkostoa, joka hyödyntää uutta tutkimusta ja teknologiaa ennakkoluulottomasti? Tule mukaan Tutoris Oy:n Pirkanmaan Erikoiskuntoutuksen tiimiin Tampereelle!

Olet etsimämme henkilö, jos

 • olet innostunut työstäsi
 • omaat yhteisöllisen ajattelutavan
 • omaat kokemusta puheterapeutin tehtävistä

Tarjoamme

 • vakituisen työsuhteen
 • joustavan työajan
 • tuen uran eri vaiheisiin
 • innostavan työilmapiirin
 • kilpailukykyisen peruspalkan jonka lisäksi bonus ja palkitsemisjärjestelmä
 • hyvät työsuhde-edut

Lähetä hakemus ja CV 1.10.2017 mennessä osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi.  Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Arja Kangas, arja.kangas@tutoris.fi, p. 044 560 4794.

 

”Unelmani talon ostamisesta kävi toteen. Työnantajani antoi valtavasti potkua hankkeelleni ottamalla käyttöön lineaarisen tulospalkkiojärjestelmän, mikä vaikutti lainansaantiini ratkaisevasti. Ympärilläni on yhteisö, joka tukee ja kannustaa minua – niin kotona kuin työssä.” – Outi Leviäkangas, puheterapeutti, Pohjois-Pohjanmaan Erikoiskuntoutus

Avoin hakemus

Rekrytoimme jatkuvasti oma-aloitteisia, innokkaita ja oppimishaluisia puheterapeutteja ympäri Suomea. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi. Lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi.


 

Toimintaterapeuttihaku

TOIMINTAterapeutti, tampere

Toivoisitko pääseväsi osaksi eri alan ammattilaisista koostuvaa, innovatiivisesti toimivaa valtakunnallista verkostoa, joka hyödyntää uutta tutkimusta ja teknologiaa ennakkoluulottomasti? Tule mukaan Tutoris Oy:n Pirkanmaan Erikoiskuntoutuksen tiimiin Tampereelle! Huomioimme haussa sekä lasten ja nuorten että aikuisten terapian osaajat.

Olet etsimämme henkilö, jos

 • olet innostunut työstäsi
 • omaat yhteisöllisen ajattelutavan
 • omaat vähintään kahden vuoden kokemuksen toimintaterapeutin tehtävistä

Tarjoamme

 • vakituisen työsuhteen
 • joustavan työajan
 • tuen uran eri vaiheisiin
 • innostavan työilmapiirin
 • kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut

Lähetä hakemus ja CV 1.10.2017 mennessä osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi. Lisätietoja antaa aluepäällikkö Tarja Gröhn, tarja.grohn@tutoris.fi, p.050 598 0368 ja vastaata toimintaterapeutti Mervi Rantala, mervi.rantala@tutoris.fi, p. 044 726 0312.

 

”Työnantajan tarjoaman OmaValmentaja-palvelu oli minulle kuin lottovoitto, sillä keskustelut valmentajan kanssa saivat minut miettimään syvällisemmin liikkumisen vaikutusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Matkan varrella löysin pikku hiljaa kadoksissa olleen rutiinin säännölliseen liikkumiseen.” Elina Tillikainen, toimintaterapeutti, Uudenmaan Erikoiskuntoutus

Avoin hakemus

Rekrytoimme jatkuvasti toimintaterapian ammattilaisia. Arvostamme erityisosaamistasi, kuten SI-, nepsy-, ja arviointikoulutuksia. Lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi.

Fysioterapeuttihaku

Fysioterapeutti

Rekrytoimme jatkuvasti energisiä, innovatiivisia ja asiantuntevia fysioterapeutteja, joilta löytyy erityisosaamista.

Avoin hakemus

Lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi.

Kausityö- ja harjoittelupaikat

Kausityö- ja harjoittelupaikat

Tutoriksessa pääset näkemään, millaista on työskentely yksityisellä sektorilla, kuinka terapeuttien työviikot rakentuvat ja millaista työtä he tekevät. Tarjoamme kesä- ja kausitöitä muun muassa kerho-ohjaajan tehtävissä suosituissa merirosvokerhoissamme.

”Työharjoitteluni Tutoriksella on ollut todella onnistunut. Olen säännöllisesti saanut työnohjausta ja neuvoja miten rakentaa terapioitani. Kynnys kysyä mieltä askarruttavista asioista on ollut matala, ja olen saanut tukea kun olen tuntenut itseni epävarmaksi. Ilmapiiri työpaikalla on ollut positiivinen. Ihmiset viihtyvät toistensa kanssa ja huomaa, että kaikki pitävät työstään. Suosittelen lämpimästi myös muita opiskelijoita tutustumaan työharjoittelumahdollisuuteen Tutoriksella.” – Daniel Fellman, puheterapeuttiopiskelija, Lounais-Suomen Erikoiskuntoutus

”Oli antoisaa päästä seuraamaan kokeneen terapeutin mukaan muutamia puheterapiakertoja.” – Wilma Heino ja Hanna Tappura, puheterapeuttiopiskelijat, Uudenmaan Erikoiskuntoutus

 

avoin hakemus

Lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi.

 

Työsuhde-edut

TutorisOsaamo

untitled-1

Palkitseva bonusjärjestelmä

ikoni-tyokalut

Vapaasti valittavat työvälineet

OmaValmentaja-palvelut

Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu

Työnohjaus ja mentorointi

Moniammatillinen yhteistyö

ikoni-laakari

Yksityinen työterveyshuolto

ikoni-smartum

Smartum-setelit

Osallistumismaksut urheilutapahtumiin

Joustava työaika

Parityöskentely

Unelmatiimi – Tutoris Timantti

Kaikki lähti erään terapeutin toteamuksesta: ”Elän unelmaani tehdessäni töitä Tutoriksessa”.

Unelmatiimissä on tarkoitus saada oma timantti ja sitä kautta myös TutorisTimantti loistamaan niin, että jokainen voi elää unelmaansa. Työnantaja mahdollistaa jokaisen työntekijän huolehtimisen omasta hyvinvoinnistaan. Tärkein tavoite on, että Tutoris on maailman paras työpaikka kaikille tutoreille.

Tiimit räätälöivät itse itselleen persoonallisia kokonaisuuksia. Arjen uusia innovaatioita ovat muun muassa eväskaverit, crazy nurkkaus, rönsypalaveri, sisartiimit, parityöskentely ja huolivartti.