Verkkoajanvaraus

Varaa aikasi fysioterapiaan tästä. Ajanvaraukseen

TutorisFysio

kaikilla on hyvä syy olla kunnossa

Asiantuntevaa fysioterapiaa TutorisFysiossa:

Kiviharjunlenkki 4, Rehapolis, Oulu
Kajaanintie 15, Reinilä, Oulu
p. 020 742 4400

Palvelut

Tarjoamme monipuolista erikoistunutta fysioterapiaa Oulussa ja lähiseudulla eri ikäisille kuntoutujille. Toteutamme palvelut uusinta teknologiaa hyödyntäen.

HINNASTO ->

AJANKOHTAISTA

Kreivi ja kreivitär Oppersdorff Solms-Braunfels vierailivat Tutoriksen Oulun aluekeskuksessa, Prinsessa Ebban kotitalossa

05.05.2018 • Uutisia
LUE LISÄÄ

Tutoriksella perhe solahtaa työhön

10.04.2018 • Uutisia
LUE LISÄÄ

Tutoris Oy palkitsi Rahman Shirin Selkätutkimusseura ry:n tutkimuskilpailussa

04.04.2018 • Uutisia
LUE LISÄÄ

Tutoris Oy:lle ensimmäisenä kuntoutusalalla Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnus

15.03.2018 • Uutisia
LUE LISÄÄ

TUTORIS FACEBOOKISSA

Tutoris Erikoiskuntoutus

Tutoris Oy on kuntoutus- ja hoivapalveluita valtakunnallisesti tuottava suomalainen yritys. Lääkinnällisen kuntoutuksen puhe-, toiminta- ja fysioterapiapalveluita sekä hoivapalveluita tarjotaan kuntien ja kuntayhtymien organisaatioille sekä Kansaneläkelaitokselle. Yritys työllistää noin 200 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista.
Tutoris Erikoiskuntoutus
Tutoris Erikoiskuntoutus17.toukokuuta kello 13:50
Hii-o-hoi tulevien eskarien ja ekaluokkalaisten vanhemmat! Kesäkuun merirosvokerhoihin ilmoittautuminen on vielä käynnissä 25.5 asti - varaa paikkasi pian! Lue blogistamme aiempia kokemuksia kerhoilusta ja ilmoita lapsesi mukaan hauskaan kesäseikkailuun osoitteessa: www.tutoris.fi/kerhotoiminta
https://www.tutoris.fi/hiio-hoi-taalta-oulusta/
Tutoris Erikoiskuntoutus
Tutoris Erikoiskuntoutus17.toukokuuta kello 09:16
Puheterapeutti Hanna-Mari ja henkilöstöjohtajamme Arja treenasivat itsensä huippukuntoon eilen Jyväskylässä valmistautuessaan puheterapeuttipäiville (kts. treenivideo edellisestä päivityksestä, jos et nähnyt sitä 😄) ja tänään naiset ovatkin huippuvedossa Tutoris Erikoiskuntoutuksen ständillä. Menkäähän jututtamaan ja poimikaa ständiltä mukaan vuoden 2018 Tutori-lehti. Uusinta tutkimustietoa, uutisia ja artikkeleita kuntoutuksen saralta.
Tutoris Erikoiskuntoutus
Tutoris Erikoiskuntoutus16.toukokuuta kello 22:37
Mitä kaikkea voi Tutori -lehdellä tehdä, katso Hanna-Marin ja Arjan vinkit😀 Tule ja nouda omasi standiltämme Puheterapeuttipäiviltä 17.-18.5. Jyväskylässä tavataan!
Tutoris Erikoiskuntoutus
Tutoris Erikoiskuntoutus
Tutoris Erikoiskuntoutus16.toukokuuta kello 10:35
Kuntoutuskoiraoppilas Riemun harjoitukset jatkuvat...Videolla pentu opettelee lelujen keräämistä koriin ja noutamista. Hyviä harjoituksia jokaiseen koiraperheeseen!