Verkkoajanvaraus

Varaa aikasi fysioterapiaan tästä. Ajanvaraukseen

TutorisFysio

kaikilla on hyvä syy olla kunnossa

Asiantuntevaa fysioterapiaa TutorisFysiossa Oulussa

Palvelut

Tarjoamme fysioterapiapalveluita Oulussa ja lähiseudulla eri ikäisille kuntoutujille. Toteutamme palvelut uusinta teknologiaa hyödyntäen.

AJANKOHTAISTA

Tenhokoti – Aktiivista asumista Helsingissä

08.06.2017 • Uutisia
LUE LISÄÄ

Tutoris Oy:lle on myönnetty Avainlippu

07.06.2017 • Uutisia
LUE LISÄÄ

Lahjoitus Tampereen yliopistolle

24.05.2017 • Uutisia
LUE LISÄÄ

Merirosvokerhot ovat taas täällä

02.05.2017 • Uutisia
LUE LISÄÄ

TUTORIS FACEBOOKISSA

Tutoris Erikoiskuntoutus

Tutoris Oy on kuntoutus- ja hoivapalveluita valtakunnallisesti tuottava suomalainen yritys. Lääkinnällisen kuntoutuksen puhe-, toiminta- ja fysioterapiapalveluita sekä hoivapalveluita tarjotaan kuntien ja kuntayhtymien organisaatioille sekä Kansaneläkelaitokselle. Yritys työllistää noin 200 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista.
Tutoris Erikoiskuntoutus
Tutoris Erikoiskuntoutus26.heinäkuuta kello 15:27
Sporttista keskiviikkoa kaikille!

Tutoriksen henkilöstö saa käyttää osan viikoittaisesta työajasta liikuntaan, joten Oulun jengi kokoontui muistelemaan kansallispelin saloja. Pesäpallo on monipuolinen laji, jota on mukava harrastaa niin isojen kuin pienten tovereiden kera. ⚾
Tutoris Erikoiskuntoutus
Tutoris Erikoiskuntoutus19.heinäkuuta kello 14:27
Terveisiä RehabWeek 2017 -tapahtumasta Lontoosta! Täällä tutustutaan teknisavusteisen kuntoutuksen uusiin tuuliin ja parhaat käytännöt tuodaan tietenkin mukanamme Suomeen. ;)
Tutoris Erikoiskuntoutus
Tutoris Erikoiskuntoutus12.heinäkuuta kello 19:58
Pirkanmaan Erikoiskuntoutuksen fysioterapeutti Piia Manninen ja Sisu-koira kuuluvat maamme harvoihin koira-avusteista fysioterapiaa tarjoaviin ammattilaisiin. Lue Aivoliiton juttu aiheesta.
Tutoris Erikoiskuntoutus
Tutoris Erikoiskuntoutus10.heinäkuuta kello 16:13
Mitä yhteistä on poptähti Robinilla, Ruotsin kruununprinsessa Victorialla ja muotoilija Alvar Aallolla? Heillä kaikilla on lukivaikeus, jota esiintyy noin 5-10 prosentilla suomalaisista. Lue tuoreesta blogitekstistä, kuinka lukivaikeus ilmenee ja vinkit sen kanssa elämiseen.