Kerhotoiminta

Kerhotoiminta

Ohjattua kerhotoimintaa lapsille ja aikuisille alan puhe-, toiminta- ja fysioterapeuttiopiskelijoiden ohjaamana.

Tiedustelut:
yhdessa@tutoris.fi

Kerhotoimintaa kuntouttavalla otteella

Järjestämme kuntouttavalla otteella kerhoja, joiden ohjaamisesta vastaavat kuntoutusalan opiskelijat terapeutin ohjauksessa. Kerhoja järjestetään ympäri Suomea molemmilla kotimaisilla kielillä.
Aikuisille suunnatuissa kerhoissa harjoitellaan erilaisia arjen taitoja, kommunikointitaitoja sekä muistia virkistäviä asioita viihtyisässä ympäristössä.
Kerhoihin voi tulla itse maksaen tai kunnan maksusitoumuksella. Kunnat voivat tilata kerhoja suoraan päiväkotiin, kouluun tai iltapäivätoiminnaksi.

Merirosvokerhot

Hulabaloobalai! Lähde hurjaan merirosvoseikkailuun!

Merirosvokerhossa tapaat Tutoriksen kehittämästä TenkkaPoo-pelistä tutut Kapteeni Ärjyn, Siru-Keijun ja apupoika Lätyn. Kerhoissa harjoitellaan muun muassa kielellisen tietoisuuden tehtäviä, kouluvalmiuksia sekä motorisia taitoja liikkuen, leikkien, loruillen, laulaen, askarrellen ja etsien kadonneita aarteita.

Kerhot on tarkoitettu kaikille tuleville esikouluikäisille ja alakoulun ensimmäisen luokan aloittaville lapsille, mutta niistä hyötyvät myös lapset, joilla on esimerkiksi kielellisiä vaikeuksia tai hieno- ja karkeamotoriikan haasteita.

Kesän 2017 merirosvokerhot järjestetään TUTORIKSEN ALUEKESKUKSISSA seuraavilla paikkakunnilla:
  • Helsinki (Tenholantie 10)
  • Turku (Pitkämäenkatu 11 B)
  • Tampere (Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1)
  • Kuopio (Microkatu 1)
  • Mikkeli (Vuorikatu 6 C 21)
  • Oulu (Kajaaninkatu 15)
  • Rovaniemi (Kansankatu 13 B 37)

Kerhojen ajankohdat:

  • Iltapäiväkerho ma-to 12.-15.6. klo 12-16
  • Aamupäiväkerho ma-to 19.-22.6. klo 9-13

Hinta 32 euroa.
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Reippaat reinot, aktiiviset ainot

Nyt seniorit ylös, ulos ja liikkeelle!

Reippaat Reinot ja Aktiiviset Ainot tarjoaa aktiivisen tekemisen kerhon, joka on tarkoitettu eläkeläisille, jotka haluavat pitää kuntoaan yllä, tutustua uusiin ihmisiin ja uudenlaisiin aktiviteetteihin kuntoutusalanopiskelijoiden johdolla.

Kerho tarjoaa monipuolista kuntoa ylläpitävää toimintaa, kuten ulkoilua, tietotekniikkaan tutustumista, soittamista ja laulamista sekä muistin virkistystä valokuvien avulla.
Kerho kokoontuu yhteensä 10 kertaa..

Muistelukerhot

Menneitä muistellen

Menneitä muistellen on muisteluun pohjautuva kerho, jossa seniorit harjoittavat muistiaan yhdessä. Kerhon tarkoituksena on tarjota virikkeellistä toimintaa. Kerhossa lauletaan, luetaan sanomalehtiä, katsellaan valokuvia ja keskustellaan menneistä ajoista rauhalliseen tahtiin.
Kerhoon voi halutessaan osallistua myös omaiset, jolloin harjoituksia voidaan jatkaa myös omassa toimintaympäristössä