Tenhokoti – unelmien hoivakoti

PALAA EDELLISELLE SIVULLE


Kysy lisää, autan mielelläni

Asumisen kehitysjohtaja
Eija Kyllönen
puh. 040 568 6459
eija.kyllonen@tutoris.fi

KYSY LISÄÄ

TENHOKOTI – unelmien hoivakoti

Tenhokoti on Helsingin Ruskeasuolla toimiva hoivakoti ikäihmisille ja muistisairaille, jotka tarvitsevat hoivaa ympäri vuorokauden. Tenhokodin suunnittelussa on ollut apuna joukko ikäihmisiä ympäri Suomea. 

Luomme asukaslähtöisellä toiminnalla viihtyisän hoivakodin, jossa sekä asukkaiden että työntekijöiden on hyvä olla. Kodikkuudella ja muunneltavuudella tuetaan ihmislähtöisen hoivan ja elämänmakuisen arjen tuottamista. Henkilöstömme on moniammatillista: lähihoitajat, sairaanhoitajat ja geronomi huolehtivat Tenhokodin arjesta.

Tutoris hyödyntää toiminnassaan uusinta teknologiaa ja on etäkuntoutuksessa edelläkävijä. Tenhokodin kanssa samassa kiinteistössä sijaitsevan Tutoriksen Uudenmaan aluetoimiston  puhe- ja toimintaterapeuttien kanssa yhteistyö on aktiivista ja asukkailla on tarvittessa mahdollisuus hyödyntää myös puhe- ja toimintaterapiapalveluitamme.  Tenhokodin viereinen keskuspuisto tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun, joten luonto ja eläimet ovat keskeinen osa asukkaidemme arkea. Asukkaille Tenho on ennen kaikkea heidän kotinsa, jonka arki rakentuu tuttujen ihmisten ja toimintojen ympärille.

Tenhokoti tarjoaa:

  • aktiivista ja kuntouttavaa asumista
  • toiminnallisen, asukkaan näköisen arjen
  • moniammatillisen henkilöstön
  • loistavat ulkoilumahdollisuudet
  • vireän omaisyhteistyön

Tenhokoti pähkinänkuoressa:

  • 43 asukaspaikkaa
  • jokaisella oma huone ja WC/suihkutilat
  • yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, sauna ja terassi
  • henkilökunta läsnä 24 h/vrk
  • jokaiselle asukkaalle nimetty omahoitaja

Miten asukkaaksi?

Ota yhteys oman tai läheisesi kotikunnan vanhuspalveluihin ja pyydä palvelutarpeen kartoitusta. He selvittävät, onko asumiseen mahdollista saada maksusitoumus tai palveluseteli. Asukkaaksi voit tulla myös itsemaksavana, jolloin voit olla suoraan yhteydessä meihin. Asukkaana olet oikeutettu KELA:n asumis- ja hoitotukeen. Itsemaksavana myös kotitalousvähennys on mahdollinen.

Tervetuloa asukkaaksi!

 

Tenholantie 10
00280 Helsinki
2. kerros p. 040 586 5140
3. kerros p. 040 650 7677

 

Henna Vehmas
Tenhokodin johtaja, geronomi
P. 040 680 6300
henna.vehmas@tutoris.fi

 


 

“Palveluntuottajalla on monipuolista osaamista terapiapalveluista ja asiakkaiden hoidossa kiinnitetään huomiota toimintakyvyn ylläpitoon ja asiakkaiden toiminnalliseen ja aktiiviseen arkeen. Tuottajalla on ollut alusta asti halu kehittää asiakaslähtöistä toimintaa ja työtä jatketaan edelleen.” (Helsingin kaupunki)

 


 

“Haluan sydämeni pohjasta kiittää teitä, todella hyvästä hoidosta/huolenpidosta/puhtaudesta ja läheiseni viihtyvyydestä ja välittämisestä,
siis aivan kaikesta. Ja olette aina niin iloisiakin ja ehditte jutella ja huumoriakin teiltä löytyy. Kiitä henkilökuntaasi, olette kaikki huipputyyppejä!” (omainen)

 


 

“Keikkatyöntekijänä olen nähnyt monenlaisia paikkoja ja Tenhokoti on kyllä aivan ihana hoivakoti! Toki on aikoja, jolloin sairaslomia on paljon eikä sijaisia saa, mutta yleisesti ottaen asiat toimivat. Kaikki haetaan aina syömään yhteiseen pöytään, asukkaat hoidetaan hyvin, järjestetään aktiviteetteja,  viedään asukkaita ulos ja oikeasti vietetään aikaa heidän kanssaan. Työvälineet sekä -tilat ovat kunnossa, tarvikkeita on riittävästi ja työkavereilta saa aina apua. On ilo työskennellä Tutoriksella!” (Nina, keikkatyöntekijä)

 


TENHOKODIN KUULUMISIA

OMAVALVONTASUUNNITELMA

Lataa tai jaa Tenhokodin esite