Tutoriksen Suomi 100 -hanke

100-vuotiaan Suomen kunniaksi Tutoris tarjoaa sadalle suomalaiselle lapselle mahdollisuuden oppia puuttuva R- tai S-äänne uudella motivoivalla tavalla.

sata ärrää ja ässää

Joka neljännellä 6–8-vuotiaalla suomalaislapsella on äännevirheitä, tyypillisimpinä R- ja S-äänteiden virheet. Tutoris tarjoaa Suomen juhlavuoden 2017 aikana sadalle suomalaiselle, 6–8-vuotiaalle lapselle mahdollisuuden oppia puuttuva R- tai S-äänne uudella tavalla.

Tutoris Oy:n kehittämillä nettiterapiapaketeilla Ärjyn Ärräkoululla ja Sirun Sihinäkoululla lapsi tai lapsiryhmä ja aikuinen voivat yhdessä motivoivien harjoitusten ja ammattitaitoisen terapeutin kanssa tehdä äänneharjoituksia lapsen omassa toimintaympäristössä.

Sata Ärrää ja Ässää -esite

MITÄ NETTITERAPIA ON?

Ilmaiseen nettiterapiapakettiin kuuluvat puheterapeutin alkutapaaminen, itsenäinen harjoittelu ja puheterapeutin lopputapaaminen. Alku- ja lopputapaamiset terapeutin kanssa toteutetaan tietokoneen välityksellä etäyhteyksin. Itsenäinen harjoittelu tapahtuu puheterapeutin suunnittelemia, äänneharjoituksia sisältäviä nettipelejä pelaamalla.

Jotta harjoittelu on tehokasta, lapsen tulee olla motivoitunut harjoittelemaan äännettä. Lähiaikuisen tulee olla sitoutunut ohjaamaan säännöllistä harjoittelua ja kannustamaan lasta. Lisäksi tarvitaan tietokone, jossa on kamera, mikrofoni, kaiuttimet ja internetyhteys.

NÄIN pääset mukaan

Täytä hakemus ilmaiseen Ärjyn Ärräkouluun tai Sirun Sihinäkouluun lapsesta tai lapsiryhmästä 15.8.2017 mennessä.

Paikat ässä- ja ärräkouluihin arvotaan kaksi kertaa vuoden 2017 aikana touko- ja elokuussa. Valituiksi tulleille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse.

HAE MUKAAN TÄSTÄ

 

Lisätietoja
Kristiina Kotilainen
kristiina.kotilainen@tutoris.fi
044 712 1903

SUOMI 100 -HANKE

Tutoris Oy:n Sata Ärrää ja Ässää -hanke on hyväksytty Valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -hankkeeseen