Ajankohtaista

Päivät vierivät nopeasti kivakodissa

28.9.2015

Päivät vierivät nopeasti Kivakodissa. Syksyyn mennessä kodissamme on vietetty monia tapahtumia ja yhteisiä hetkiä.

Mieskuoro Omat Pojat kävi ilahduttamassa meitä laulullaan huhtikuussa.

kuva-1

17.4.2015 Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat järjestivät asukkaillemme hyvinvointi-iltapäivän. Asukkaamme saivat nauttia mm. hieronnasta, esityksistä, yhteislaulusta ja tanssista.

kuva-2

kuva-3

kuva-4

Kiitos Omat Pojat sekä Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat ihanista esityksistä ja yhteisistä hetkistä!

Vappuna laitettiin jalalla koreaksi. Tyyli oli vapaa! Tanssien lomassa maistui sima ja munkki.

kuva-5

kuva-6

Juhlissa nähtiin myös Bilehile, Baywatch hengenpelastaja sekä Pörriäinen.
kuva-7 kuva-8

Toukokuussa vietettiin Äitienpäivää ja nautittiin maittavat kakkukahvit kerroksissa. Pihakahvitkin päästiin aloittamaan tämän kesän osalta. Mikä on sen mukavampaa, kuin lintujen laulu ja auringon lämpö sekä kuppi kuumaa kahvia.

kuva-9kuva-10

5.6 Hoivakodin johtaja Eija Kyllönen ja toimitusjohtaja Laura Juvala viettivät aurinkoisen päivän Kivakodilla, kävivätpä tutustumassa uusien tilojen rakennustyömaahankin.
kuva-11

Kivakodin kesäjuhlissa 10.6 saimme nähdä kuinka kumisaapas, hernepussit ja renkaat lensivät leikkimielisessä kisailussa. Mukavan yhdessäolon lisäksi tarjolla oli myös monenmoista purtavaa, grillimakkarasta paikallisen Pitopalvelu Kotikokki Simpaset Ky ;n herkullisiin voileipäkakkuihin.
kuva-12kuva-13

Juhannus! Uudet perunat ja silli, sauna ja vasta

kuva-14

15.7 oli aika Puksu juna-ajelun. Kiersimme asukkaiden ja omaisten kanssa katselemassa kaunista Lahtea ja pysähdyimme Vesijärven satamaan juomaan kahvit ja syömään jäätelöä.

kuva-15

Elokuussa pullan tuoksu levisi kerhohuoneelta kerroksiin, Kiva Chef´s kokkikerho kokoontui. Innokkaat leipurit leipoivat kanelipullia. Seuraavilla kerroilla leivottiin riisipiirakoita, kuppikakkuja ja lusikkaleipiä. Taikinathan täytyi ensin koe maistaa, mutta saimme pellillekin jotain. Loput tuotoksista vietiin muille asukkaille kerroksiin maisteltavaksi. Lettukestit vietettiin 26.8, kerrokset olivat paistaneet isot pinot lettuja, joita maisteltiin kera hillon ja jäätelön.

kuva-16 kuva-17

kuva-18

Elokuussa olemme saaneet nauttia myös musiikista. Sairaanhoitajamme Jenny vetää musapiiriä. Musapiirissä voi laulaa mukana tai ihan vaan kuunnella muita.

kuva-19