Ajankohtaista

NeuvoSet Fysio Rovaniemeltä on nyt osa Tutoris Oy:tä

4.2.2019

Tutoris Oy on ostanut 10.12.2018 toteutuneen kaupan myötä Terveysasema NeuvoSet Oy:n NeuvoSet Fysio- liiketoiminnan Rovaniemellä. Kaupan myötä työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Tutoris Oy:n palvelukseen ja  NeuvoSet Fysio -liiketoiminta jatkuu Tutoris  Oy:n alla entiseen tapaan. Yhdistymisen myötä  tarjoamme Rovaniemellä moniammatillista erikoiskuntoutusta puhe-, toiminta- ja fysioterapiassa. Jatkamme yhdessä huippulaadun kehittämistä uudella ja innovatiivisella otteella asiakkaidemme kunnon parhaaksi.

 

Tutoris Oy (www.tutoris.fi)

Tutoris Oy on vuonna 2003 perustettu kuntoutus- ja hoivapalveluita valtakunnallisesti tuottava suomalainen yritys, jolla on 14 aluekeskusta ympäri Suomen. Yritys työllistää n. 200 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista: puhe-, toiminta- ja fysioterapeutteja sekä hoiva-alan ammattilaisia.

Terveysasema NeuvoSet Oy (www.neuvoset.com)

Terveysasema NeuvoSet Oy on Rovaniemen johtava, vuonna 1999 Pertti ja Veli-Pekka Neuvosen perustama, fysioterapia-alan yritys, joka tarjoaa tule-fysioterapiaa, hierontaa, LPG-hoitoja sekä terveyskuntosalipalveluita. Yrityksessä työskentelee 15 työntekijää, joilla on käytössä laaja-alainen erikoisosaaminen fysioterapian eri osa-alueilta. Neuvoset Fysio huoltaa kehot päästä varpaisiin, jotta asiakas voisi taas nauttia liikkuvista osistaan.

Yhdessä olemme enemmän!

 

Lisätietoja:

Tutoris Oy:n toimitusjohtaja
Laura Juvala
laura.juvala@tutoris.fi, 040 560 6272