• Etusivu
  • Blogi
  • Monikulttuurisia rytmejä ja Vanhustenviikon viettoa Kivakodilla

Ajankohtaista

Monikulttuurisia rytmejä ja Vanhustenviikon viettoa Kivakodilla

13.10.2015

21.9. Kansainvälinen iltapäivä Kivakodilla

Kivakodin monikulttuurinen henkilökunta kokoontui yhteen ja suunnitteli mukaansatempaavan esityksen. Esityksessä näimme Turkkilaista napatanssia, Tansanialaista ja Nigerialaista kansantanssin rytmejä ja ne veivät myös osan asukkaista mennessään.

Esityksessä saimme myös kuunnella Venäläistä kansanlaulua harjoittelijaltamme. Kaiken upean rytmin ja tanssin sekä laulun jälkeen nautimme perinteiset pullakahveet.

tanssiblogi_1 tanssiblogi_2tanssiblogi_22

tanssiblogi_3 tanssiblogi_5

 

Vanhustenviikolla 5.-9.10 jokaisella päivällä oli oma teemansa.

Maanantaina laulettiin karaokea ja tiistaina askarreltiin, pelattiin bingoa ja neulottiin. Keskiviikkona uunit lämpenivät kerroksissa ja saatiin maistaa herkullisia korvapuusteja. Torstai oli pyhitetty ulkoilulle, aamusta alkaen hoitajat veivät asukkaita ulos nauttimaan syksyisestä ilmasta.

tanssiblogi_14 tanssiblogi_13 tanssiblogi_12 tanssiblogi_11 tanssiblogi_10 tanssiblogi_9 tanssiblogi_8 tanssiblogi_7 tanssiblogi_6

Vanhustenviikon kruunasi perjantaina järjestetty ravintolapäivä. Kaikki asukkaat olivat kutsuttu Ravintola Kivaan kerhohuoneelle lounastamaan. Menu sisälsi Vihersalaatin, kermaisen lohen tai härkäruukun lisäkkeenä oli perunamuusi tai riisi sekä Kasvisgratiini. Jälkiruoaksi oli marjarahkaa.

Aamusta lähtien innokkaimmat asukkaat suunnittelivat syömisiään ja pukeutumisiaan. Ovella vastassa oli ovimies ja tarjoilijat saattoivat pöytään. Tarjottavat ruoat oli tilattu Pitopalvelu Simpaselta. Ravintolasta lähti tyytyväisiä ja onnellisia ihmisiä.

tanssiblogi_21tanssiblogi_15
tanssiblogi_18 tanssiblogi_20 tanssiblogi_19 tanssiblogi_17 tanssiblogi_16