Ajankohtaista

Lapin Terapiakolmio Oy on nyt osa Tutoris Oy:tä!

5.9.2019

TIEDOTE 04.09.2019 Oulu

Tutoris Oy on ostanut 04.09.2019 toteutuneen kaupan myötä Lapin Terapiakolmion Oy:n koko osakekannan. Tutoris Oy vahvistaa näin palvelutarjontaansa edelleen ollen yksi Suomen suurimmista kuntoutuspalveluiden tarjoajista. Kaupan myötä työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Tutoris Oy:n palvelukseen ja Terapiakolmion liiketoiminta jatkuu Tutoris Oy:n alla entiseen tapaan. Yhdistymisen myötä Lapin alueen kuntoutuspalvelut laajenevat ja vahvistuvat entisestään. Saman katon alta löytyvät nyt puhe-, toiminta- ja fysioterapeutit. Jatkamme yhdessä huippulaadun kehittämistä uudella ja innovatiivisella otteella asiakkaidemme kunnon parhaaksi.

Tutoris Oy (tutoris.fi)
Tutoris Oy on vuonna 2003 perustettu kuntoutus- ja hoivapalveluita tuottava oululaislähtöinen, täysin kotimainen yritys, jolla on 14 aluekeskusta ympäri Suomen. Yritys työllistää lähes 300 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista: puhe-, toiminta- ja fysioterapeutteja, hierojia sekä hoiva-alan ammattilaisia. Korkealaatuisia kuntoutus- ja hoiva-alan palveluita tuotetaan sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille ja alan ammattilaisille, kuten Kansaneläkelaitokselle, kunnille, keskussairaaloille, vakuutusyhtiöille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille.
Tutoris on alallaan pioneeri ja tuonut kuntoutukseen uudenlaisen Startti-Matka-Pysäkki® -toimintamallin, jossa palvelut suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä tilaajien ja palveluiden käyttäjien kanssa näiden omissa ympäristöissään. Tutoris on etä- ja digikuntoutuksen edelläkävijä ja hyödyntää aktiivisesti alan uusinta tutkimustietoa toiminnassaan. Vuoden 2018 aikana Tutoriksessa kuntoutettiin 4200 asiakasta, tehtiin 97 000 kuntoutuskäyntiä ja asiakkaat antoivat yrityksen palveluista arvosanaksi 4,8/5.

Lapin Terapiakolmio (lapinterapiakolmio.com)
Lapin Terapiakolmio on toimintaterapiapalveluita tuottava yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2011. Yritys on toteuttanut toimintaterapiaa ja neuropsykiatrista valmennusta kaikenikäisille asiakkaille Rovaniemellä ja sen lähikuntien alueella. Terapiakolmio on lisäksi vuonna 2019 Kelan vaativan kuntoutuksen palveluntarjoaja.

Lisätietoja:
Tutoris Oy
toimitusjohtaja
Laura Juvala
laura.juvala@tutoris.fi
040 560 6272

Lapin Terapiakolmio Oy
tiiminvetäjä, toimintaterapeutti
Sirpa Baumann
sirpa.baumann@lapinterapiakolmio.fi
045 8993 702