• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Kuntoutusta huipputekniikan avulla! Avaamme uuden teknisavusteisen klinikan Ouluun

Ajankohtaista

Kuntoutusta huipputekniikan avulla! Avaamme uuden teknisavusteisen klinikan Ouluun

18.1.2016

rehapolis-uutinenOulun Rehapoliksessa Kontinkankaalla avataan Pohjois-Suomen ensimmäinen uutta teknologiaa ja vaativan kuntoutuksen erikoisosaamista yhdistävä teknisavusteinen kuntoutusklinikka, jonka laitteet ja teknologia muodostavat kokonaan uudenlaisen kuntoutusympäristön.

Teknologia mahdollistaa mm. virtuaali-maailmassa harjoittelun, minkä on todettu useissa tutkimuksissa stimuloivan aivoja motivoivaan harjoitteluun ja näin ollen edistävän kuntoutusta. Teknisavusteisesta kuntoutusklinikasta hyötyvät hyvin erityyppiset kohderyhmät. Se sopii neurologisille ja kipukuntoutujille, pitkäaikaissairaille sekä myös muille kuntoutujille esim. ikääntyville, työterveyshuollon asiakkaille ja urheilijoille.

Tervetuloa,

Kutsumme sinut ja työporukkasi tutustumaan uuteen Teknisavusteiseen kuntoutukseen Pohjois-Pohjanmaan Erikoiskuntoutukseen torstaina 28.1.2016. (Kiviharjunlenkki 4, 90220 Oulu, entisen Medifysin tilat). Olemme paikalla klo 9-18.

  • Kerromme teknisavusteisesta kuntoutuksesta ja sen tutkimustuloksista tasatunnein
  • Esittelemme laitteita, joita pääset halutessasi testaamaan.
  • Klo 10 ja klo 16 Oulun Invalidiyhdistyksen Jussi Lotvonen kertoo liikuntaesteisen ihmisen teknisavusteisesta kuntoutuksesta

Voit varata ryhmällesi tutustumisajan myös jollekin toiselle ajankohdalle sähköpostilla malla.bjorn@tutoris.fi

Terveisin:

Pohjois-Pohjanmaan Erikoiskuntoutus
Tomitusjohtaja Malla Björn, p. 0405068357

Tutoris Oy
Toimitusjohtaja Laura Juvala