Tuntikuvaukset

Fysiojooga

Kehon palautumista edistävä tunti, jossa yhdistellään jooga-asanoita ja kehonhuoltoharjoitteita, keskivartalon syviä lihaksia aktivoivia harjoitteita unohtamatta. Tunti koostuu joogaosuudesta, keskivartalon syviä lihaksia vahvistavista harjoitteista ja kehoahuoltavista liikkuvuusharjoitteista. Tuntiin sisältyy loppurentoutus. Kevyt tunti.

  • Taso 1: Sopii kaikille, asanat ovat helpompia ja tunnilla on rauhallisempi tempo.
  • Taso 2: Sopii heille, jotka haluavat haastetta liikkuvuusharjoitteisiin ja samalla myös kehittää lihaskuntoa. Tunti on fyysisempi, mutta silti palautumista edistävä.

FysioTeho

Fysioteho-tunti koostuu kahdesta 30 min osuudesta: Sisäpyöräilyosuudesta, jossa sykettä kohotetaan sisäpyörää polkien ja keskivartalon lihaksia vahvistavasta osuudesta. Harjoitteissa voidaan käyttää vaihtelevasti vastuksena painoja, kuminauhaa tai kehonpainoa. Tunti sopii kaikille. Keskiraskas-raskas tunti.

FysioHIIT

FysioHIITissä pääset haastamaan lihaskuntoasi aikaa vastaan. Ohjaaja antaa tehokkaat liikkeet, joita tehdään kelloa vastaan, oman kunnon ja lähtötason mukaan. Tunnilla ei ole askelsarjoja. Tällä tunnilla on hikitakuu ja se sopii niin aloittelijoille kuin konkareillekin, harjoittelun tahdin määräät sinä! Keskiraskas-raskas tunti.

Tanssijumppa

Tanssillinen tunti, joka sopii kaikille. Tunnilla tehdään tanssilajeihin pohjautuvia askelkuvioita sekä lihaskuntoharjoitteita, tunnin lopussa on loppuvenyttelyt. Kevyt tunti.

Osteoporoosijumppa

Luuliikuntatunti, jossa erilaisilla, helpoilla askellusharjoitteilla vahvistetaan luustoa, parannetaan lihasvoimaa ja -kestävyyttä. Ohjaaja antaa liikkeisiin vaihtoehtoja, joten tunti sopii myös aloittelijoille. Välineinä voidaan käyttää steppilautaa, painoja ja kuminauhaa koreografiasta riippuen. Tunti koostuu askelsarjoista, lihaskunto-osuudesta ja loppuvenyttelyistä. Kevyt-keskiraskas tunti

Kahvakuula

Tunti sisältää alkulämmittelyn, kahvakuulaharjoittelun ja loppuvenyttelyn. Kuulan kanssa jumpataan suurin osa tunnista, liikkeet kuormittavat useaa lihasryhmää, ei sisällä monimutkaisia askelkuvioita. Salilta löytyy eripainoisia kuulia, halutessasi voit ottaa oman kuulan mukaan. Suositellut kuulakoot: naiset 6-12kg, miehet 8-16kg. Keskiraskas-raskas tunti

RVP

Reisi-vatsa-pakara eli tuttavallisemmin RVP. Tiukkaa treeniä jaloille ja keskivartalolle, lihasvoimaa ja -kestävyyttä kehittävä tunti. Vastuksena liikkeissä käytetään vaihtelevasti levypainotankoa, painoja, kahvakuulia ja kuminauhaa, sekä kehonpainoa. Keskiraskas-raskas tunti.