Terveyskuntosali

Aseta hyvän olon tavoite

Viihtyisä terveyskuntosali tarjoaa loistavat puitteet, jotta voit harjoitella tehokkaasti, mutta turvallisesti. Terveyskuntosalimme sijaitsee Rovaniemellä  fysioterapiapisteemme yhteydessä aivan ydinkeskustassa hyvien yhteyksien varrella.

Laadukkailla ja kattavilla kuntosalilaitteistoillamme kuntoutuksen jatkaminen, kuntoilu tai aktiiviurheilu onnistuu helposti. Terveyskuntosalilla voit jatkaa kuntoutusta terapeutin ohjeilla tai opastuksessa. Kuntosalimme palvelee loistavasti myös niin kuntoilijoiden kuin aktiiviurheilijoidenkin tarpeita.

Terveyskuntosalilla voit keskittyä onnistumiseen, kun treenaus ei katkea paikkojen pettämiseen ja kipuihin. Oli kuntosi, ikäsi tai tavoitteesi mikä tahansa, kuntosalimme tarjoaa tehoa, virikkeitä ja intoa kuntoutumiseen tai kunnon kasvattamiseen.

Terveyskuntosalillamme on mahdollista treenata joko täysin itsenäisesti, fysioterapeutin laatiman ohjelman avulla tai terapeutin ohjauksessa.

Harjoitteluun tehoa Matrix- ja Power Plate -laitteilla

Kuntosalilaitteisto rakentuu Matrixin turvallisista ja tehokkaista laitteista, joilla niin kuntoutujan, kuntoilijan kuin urheilijankin saliharjoittelu onnistuu loistavasti. Tutustu Matrix-laitteistoihin.

Power Plate vahvistaa tärkeitä keskivartalon lihaksia ja tasapainoa

Power Plate® on loistava väline koko vartalon fitnessharjoitteluun, venyttelyyn ja rentoutumiseen! Power Plate® -harjoituslaitteen hyödyt perustuvat laitteen tuottamaan 3D-värähtelyyn, joka asetuksista riippuen mahdollistaa harjoitettavaan lihakseen 25–50 tahdosta riippumatonta lihassupistusta sekunnissa.

Fysioterapeutin ohjauksessa myös vakavasti sairas tai vammautunut ihminen voi löytää liikunnan ilon sekä samalla parantaa elämänlaatuaan ja fyysistä suorituskykyä kivuttomasti. Muun muassa useat osteoporoosi-, MS- ja Parkinson-potilaat ovat löytäneet Power Plate® -harjoittelusta suuren avun. Power Plate® -laite onkin saanut MDD-sertifioinnin, eli laitteet on hyväksytty lääkinnällisiksi laitteiksi EU-maissa.

Kuntosalillamme on kaksi Power Plate® My7 -harjoituslaitetta. Voit vapaasti kokeilla ja tutustua laitteisiin. Ohjatun treenikerran voit varata tiskiltä. PowerPlate on oikea valinta, jos haluat nostaa harjoittelun tehon maksimiin ja viedä itsesi äärirajoille.

Power Plate® -harjoittelu mahdollistaa kuntosaliharjoittelua vastaavat harjoitusvaikutukset huomattavasti lyhyemmillä harjoitusajoilla. Keskimääräinen Power Plate® -harjoitus kestää vain 20-30 minuuttia. Lisäksi Power Platea® voidaan hyödyntää venyttelyssä ja rentoutumisessa.

Mahdollisia esteistä Power Plate® -harjoittelulle raskaus, verenkiertoelimistön sairaus, veritulppariski, leikkaushaava, keinonivel, hiljattain asennettu kierukka, naulat/ruuvit tms. epilepsia, migreeni, sydämentahdistin ja kasvaimet. Jos et ole varma sopiiko Power Plate -treeni sinulle, kannattaa harjoittelun sopivuus tarkistaa omalta lääkäriltä.