Neurosonic-hoidot

Neurosonic: aktivoivat hoito-ohjelmat

12 minuutin hoito-ohjelma sisältää lyhyen rentoutuksen ja hieronnan vireystilan aktivoimiseen, lihasjännistyksen ja päänsäryn lievittämiseen ja rentoutumiseen.

25 minuutin hoito-ohjelma on koko kehon aktivointiin. Ainoa ohjelmista, mikä sisältää hierontaa koko ohjelman ajan. Taajuudet nousevat korkeimmalle (63 Hz) tasolle, joten älä käytä ohjelmaa alkuvaiheessa, mikäli sinulla on unihäiriöitä, fyysistä stressiä, ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai olet muuten herkkä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujille ja esim. neurologisen kuntoutuksen asiakkaille aktivoimaan lihashermojärjestelmää.

Ohjelmat on tarkoitettu aktivoimaan vireystilaa stimuloimalla aineenvaihduntaa ja tarjoamaan samalla rentouttava hetki. Ohjelmat sopivat myös lihasjännitykseen, päänsäryn lievittämiseen, nestekierron ja verenkierron elvyttämiseen.

Neurosonic: uni- ja stressi -hoito-ohjelmat

Uni- ja stressi -hoito-ohjelmat rentouttavat voimakkaasti lihaksia, lievittävät päänsärkyä sekä erilaisia kiputiloja ja jännitystä. Hoito-ohjelmat sopivat unen laadun parantamiseen, rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja stressin lievittämiseen

25 minuutin hoito-ohjelma sisältää hitaita ja rauhoittavia jaksoja isoille lihaksille. Erityisesti kroonisen unihäiriön hoitoon.

39 minuutin hoito-ohjelma sisältää hitaita ja rauhoittavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Hoito saattaa olla aktivoiva kroonisesti unihäiriöiselle, joten käytä mieluummin 25 minuutin ohjelmaa niin kauan kunnes unenlaatu on parempi.

Neurosonic: palauttavat hoito-ohjelmat

Palauttavat hoito-ohjelmat ovat fyysiseen ja psyykkiseen palautumiseen.

37 minuutin hoito-ohjelma lisää voimakkaasti verenkiertoa, nestekiertoa ja rentouttaa lihaksia. Erittäin sopiva mm. kivun ja turvotuksen hoitoon.

41 minuutin hoito-ohjelma sisältää enemmän rentouttavia jaksoja kuin 37 minuutin ohjelma. Rentouttaa voimakkaammin ja edistää unen laatua. Hyvä yhdistelmäohjelma unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen ja stressin hoitoon.

Neurosonic: spastisuuden hoito-ohjelma

10 minuutin erikoisohjelma lievittää voimakkaita lihasjännityksiä neurologisilla asiakkailla. Ohjelmaa voi käyttää myös lyhyenä rentoutusohjelmana. Sisältää yhden minuutin jaksoja aina yhtä taajuutta kerrallaan. Ohjelma käy läpi koko kehon.

Lue lisää Neurosonista täältä.