Ajankohtaista

Koronavirustilanteen aiheuttamat muutokset terveyskuntosaleilla

28.12.2021

TIEDOTE 28.12.21

Huonontuneen koronatilanteen vuoksi joudumme Aluehallintoviraston päätöksellä valitettavasti rajoittamaan aukioloaikojamme terveyskuntosaleilla (Rovaniemi, Kemi) 28.12.21—22.1.22 väliseksi ajaksi.

Siirrymme terveyskuntosaleilla lyhennettyyn aukioloaikaan ja seuraamme yhtäaikaista asiakasmäärää (sisältyen kuntoutujat) Aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaan. Kuntosali on käytössä vain asiakaspalvelun aukiolojen puitteissa. Asiakkaiden määrää valvotaan asiakaspalvelun kautta, joten tulethan salille asiakaspalvelupisteen kautta ja noudatathan oheisia hygienia- ja maskisuosituksia tullessasi. Kuntosalilta on poistuttava asiakaspalvelun sulkeutuessa.

Terveyskuntosali ROVANIEMI (Maakuntakatu 13) 28.12.21—22.1.22:
KUNTOSALI AVOINNA MA–PE klo 9–17

Terveyskuntosali KEMI (Valtakatu 21-23) 28.12.21—22.1.22:
KUNTOSALI AVOINNA MA–TO 8–16, PE 8–14

Muistetaan pitää itsestämme ja toisistamme huolta, pidetään turvavälit ja hyvästä käsihygieniasta huolta sekä kuntoillaan vain terveenä.

TERVEYSKUNTOSALIEN KORONA-OHJEISTUS

Toimimme päivittäin koronatartuntojen hillitsemiseksi. Noudatamme tarkkoja rutiineja hygienian ylläpidossa. Tilojen siivousta ja desinfiointia on lisätty henkilökunnan ja siivouksemme toimesta. Kuntosaleillamme on vaivatonta pitää turvavälit.

• Muistathan käyttää kasvomaskia yleisissä tiloissamme, kuten pukutiloissa ja asiakaspalvelussa. Voit halutessasi käyttää kasvomaskia myös kuntosalilla.
• Tulethan vain terveenä meille. Jos sinulla on edes pieniä sairauden oireita, älä tule salille, ennen kuin oireet ovat hävinneet.
• Pyyhi käyttämäsi laitteet huolellisesti niiden käytön jälkeen. Olemme lisänneet salille puhdistusvälineitä laitteiden puhdistamiseen. Vältä kasvojesi koskettamista ennen kuin olet pessyt kätesi huolellisesti.
• Tilaan saapuessa ja poistuessa suosittelemme käyttämään käsidesiä.
• Vältä turhaa oleilua yleisissä tiloissamme.
• Jätä ystävällisesti turvaväli kanssatreenaajaan ja henkilökuntaan.
• Jos yskit, yski hihaan.
• Käytä salilla omaa juomapulloa.

Kiitos, että noudatat hygieniaohjeitamme!