Ajankohtaista

Joulun lahjoitukset Aamu Säätiölle ja Sylva ry:lle

4.12.2019

AAMU Suomen lasten syöpäsäätiö syntyi auttamisen tahdosta vuonna 2012. Aamu on voittoa tavoittelematon säätiö, jonka päätehtävä on mahdollistaa paras hoito syöpään sairastuneille lapsille kohdistaen varoja lasten syöpähoidon tutkimukseen ja hoidon kehityshankkeisiin.

Sylva ry on syöpäsairaiden lasten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys, joka tarjoaa psykososiaalista tukea syöpään sairastuneille lapsille, nuorille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen.

-Tuki voi olla kurssimuotoista, verkkovälitteistä tai kahdenkeskistä keskusteluapua. Tarjoamme sairastuneille ja heidän läheisilleen myös kuvataideterapiaa, koulutamme hoitohenkilökuntaa ja tuotamme tietoa sekä sairastuneille, läheisille että ammattilaisille, Sylva ry:n varainhankintapäällikkö Anna-Leena Mitro kertoo ja jatkaa  – lisäksi kannustamme pienimuotoisesti lapsia ja heidän lähipiiriänsä viettämään yhdessä aikaa lahjoittamalla pieniä stipendejä tekemisen tueksi.

Sylva ry:n toimintaa rahoitetaan valtaosin eri tahoilta kerättävien lahjoitusten tai yhteistyösopimusten turvin. –Taloudellisen tuen avulla varmistamme, että Sylvan asiantuntijoilla on riittävät resurssit kehittää ja tuottaa oikeanlaista tukea, oikea-aikaisesti perheille ja nuorille aikuisille. Tutoriksen lahjoituksen avulla voimme tarjota esimerkiksi sisarus-stipendejä useille perheille tai VOIMA- viikonlopun nuorelle aikuiselle, Mitro summaa.

Tutoris Oy lahjoittaa säännöllisesti suomalaisille lapsille ja nuorille varoja parempaan huomiseen sekä myöntää stipendejä ja apurahoja puheterapian tutkimukseen ja koulutukseen. Tämän vuoden lahjoituksella haluamme olla mukana edistämässä lapsille ja nuorille parasta mahdollista syövän hoitoa ja tutkimusta sekä osallistua vakavasti sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän läheistensä tukemiseen.

Toivotamme kaikille asiakkaille, sidosryhmille sekä yhteistyökumppaneille rauhallista joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta 2020!

Tehdään hyvää yhdessä.